Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stěhování společnosti/nahrazování hodin

Od: trippin odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

firma, ve které pracuji se stěhuje. Ve čtvrtek má celá firma volno, v pátek se má dostavit jen jeden pracovník z oddělení, kvůli kontrole instalace nábytku a v sobotu musíme příjít všichni. Máme to brát tak, že ve čtvrtek si nahrazujeme v sobotu a pátek pokud nepřijdeme, tak si musíme 8 hodin někde naddělat během dubna.

Je to možné? Přijde mi to jako překážka na straně zaměstnavatel, že nemohu vykonávat svou práci v rovnoměrně rozvržené pracovní době. Pracuji od pondělí do pátku od 7.30-16 hod.

Děkuji za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Určitě je to překážka na straně zaměstnavatele. Je na vás jak s tím naložíte. Mě to oznámit zaměstnavatel slušně, vyjdu mu vstříct. Pokud by byl drzý a poroučel, zachoval bych se podle toho.

trippin
hodnocení

Mně nevadí zajít v sobotu vybalovat, ale vadí mi to, že si musím nahrazovat pátek, když je překážka na jeho straně.

repkin*
hodnocení

0x
Myslím, že to tak není ale třeba se pletu. Pokud nepřijdete, budete mít míň hodin a tím i menší výplatu. Díky krátké prac.době bych v tom za sebe problém neviděl.Naopak je to projev loajality ze strany zaměstnanců.

nkbc
hodnocení

0x
Překážka na straně zaměstnavatele, sobotu byste měli dostat zaplacenou jako přesčas.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]