Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenost s couchsurfing

Od: salka odpovědí: 3 změna:
Dobrý den,
máte někdo zkušenost s výměným pobytem přes couchsurfing?
Je možné jen u někoho přespat nebo se musí nabídnout nocleh?
Děkuji pokud budou nějaké zkušenosti

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nemusíte nabízet nocleh někomu jinému. Poptáte si u vytipovaných ubytovatelů nocleh na konkrétní datum, oni si prohlédnou váš profil a buď vás přijmou nebo ne. Samozřejmě je lepší, když na svém profilu už máte nějaké recenze od předchozích ubytovatelů/ubytovaných, ale není to nutně podmínka. Předpokládá se, že si se svým domácím pokecáte, něco spolu uvaříte ev. vyrazíte poznávat jeho město apod. Já mám jen jednu zkušenost ze Švédska (super), ale syn ubytovává nebo přespává často a vždycky mi líčí, koho měl doma a co podnikali.
Couchsurfing se využívá na jedno dvě přespání, ne jako levné řešení delšího pobytu.

salka
hodnocení

Aha to je dobrý, když bych poptával ubytování, je možné poptat nocleh pro 2 osoby? Většinou jezdíme ve 2 lidech.

Když ubytovatel má možnost spaní pro víc osob, tak nebude problém, musíte mu to napsat do poptávky. My jsme byli čtyřčlenná parta a nocleh ve Švédsku jsme našli. Spaní může být různé - postel, gauč, matrace na zemi, podle možností domácího. Zajímavá je ta výměna zkušeností a poznání něčeho nového.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]