Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nestahnu predkozku

Od: rencek1 odpovědí: 3 změna:

Ahoj. Mám takový problém. Nestahnu při stoporenem stavu predkozku. Musím jít na obřízka?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

fiser22*
hodnocení

1x

k urologovi a ten posoudí zda bude stačit mast či je potřeba obřízka... Nikdo odsud nejspíš Váš "problém" na vlstní oči neviděl ;)

pindik
hodnocení

0x

Řekni a ukaž to v plné parádě svému doktorovi a on nejlépe posoudí co s tím.Jestli skalpel a nebo cvičení.Sám obřízku mám ze zdr.důvodů už skoro 35 let a i na hygienu je to lepší a žádná ženská si taky ještě nestěžovala že mi tam něco chybí.Tady se rozumné rady bez ukázání ho doktorovi nedočkáš.

liska*
hodnocení

0x

Vysvětlí urolog. To nemusí být úplná obřízka, někdy stačí malinký nástřih a mastička to dohojí. Taky jsme nejdřív marně "rozcvičovali" v teplé vodě. Pokud to jednou / možná/ budete mít za sebou, tak je dobré hodně pít, aby koncentrovaná moč v rance nepálila.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]