Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezaplacení za autobaterii

Od: sofrik* odpovědí: 1 změna:

Dobrý večer,chci se zeptat ,z důvodu nepotřebnosti jsem předal známému novou autobaterii s tím,že mi za ni zaplatí za 14 dní,až bude mít peníze,uběhly již 2 měsíce a peníze nikde,domluva s ním žádná není,fakturu za baterii mám,jak se dá tato situace řešit?cena baterie je 2000 kč,díky moc za rady

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

řek bych že si přišel o peníze

máš na to nákého svědka,papír či jakýkoliv jiný důkaz žes mu tu baterii předal?

asi ne? oficiélně to bude tvrzení proti tvrzení a neuděláš nic navíc je škoda menší jak 5000kč takže at je to pro tebe poučením ,že příště už takovou koninu neuděláš

já osobně bych mu dal po hubě nebo bych si tu baterii osobně vzal zpět ale to už by byla jiná kapitola *cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]