Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta zaknihovaných CP

Od: bass* odpovědí: 5 změna:

V kupónové privatizaci jsem získal podíly ve fondu Bohatství 1. IN zaknihované v SCP. Teď, když jsem chtěl podíly prodat, dozvěděl jsem se, že byly v r. 1998 neoprávněně - bez mého vědomí a souhlasu - převedeny nějakým obchodníkem, který není k dohledání.

Otázka: Kdo je za ztrátu CP zodpovědný - SCP mne odkazuje na obchodníka?

Není věc po více jak 10 letech promlčená - dozvěděl jsem se to až teď?

JAK VĚC ŘEŠIT? JAK POSTUPOVAT?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

papene*
hodnocení

2x

zikjasa*
hodnocení

1x

Bud něco ztratím sám nebo mě bylo to a ono odcizeno.V tomto případě pane bass je mnoho nejasno:

tapka*

pane - zikjasa - píši vám na podobný případ do vnitřní pošty,prosím mrkněte na to,dík.

bass*
hodnocení

Do vnitřní pošty mi nedorazila žádná zpráva. Prosím o zopakování.

bass*
hodnocení

Mohu něco ztratit sám - pak si nestěžuji, nebo mi to může ztratit někdo jiný (třeba z nedbalosti). Odcizení předpokládá úmysl. Jak to bylo v mém případě nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]