Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co to může být

Od: roman1* odpovědí: 2 změna:
Dobrý den mám takový choulostivý problém začalo to tak že jsem si u kyčle nahmatal bulku tak jsem myslel že to je vřídek samozřejmě jsem ho zmáčknul ale praskl dovnitř a od té doby 3 dny to docela oteklo a bolí to nevíte co to může být? Nedej bože rakovina děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vykuk*
hodnocení

3x

Zdravím, to vím přesně, je to zdravotní problém a řeší to takoví lidé v bílých pláštích. Říká se jim lékaři.

Také ještě existují takoví tmaví lidé v pestrých oblečeních a ti vám mohou pomoci čtením z křišťálové koule, ale v případě špatného tipu by se vaši pozůstalí těžko u soudu domohli kompenzací.

Doporučuji první variantu.

liska*
hodnocení

0x

Co to je u kyčle? Jestli ve třísle, tak je to zvětšená mízní uzlina a pokud se vyklene a dá zatlačit, tak nejspíš tříselná kýla . Obojí se dá řešit. S jistotou odpoví lékař.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]