Zdravím, osobně bych to hlásila - minimálně místnímu mysliveckému sdružení nebo lesníkům. Mají tam škodnou, a ne zrovna malou. Uříznutá hlava už je docela hardcore... jste si jistá, že hlavu "něco" prostě nesežralo, že je opravdu uříznutá?
katkab
Nikde ani kapka krve,jen uřízlá hlava, byl to srnec. Musi tam ležet krátkou dobu.
Neutrácejte zbytečně za telefon. Já hlásil policajtům minulý týden sraženou srnu mezi svodidly a ještě včera tam ležela. Vykašlali se na to.
doplněno 15.04.17 21:05:
@lego a @danys:: Opravdu máte dojem, že jsem takový hlupák, že neznám zadarmo 158? A stejně tak nikde nepíšu, že se na to vykašlali policajti. Vykašlal se na to někdo mezi 158 a tou mrtvou srnou. Takže z mého hlediska, škoda času a námahy. Za tím si stojím.
danys*
Myslis,že ji tam přijedou odklidit? Předají to dál a tím to pro ne končí Uhynulou srnu nahlasit hajnemu nebo mysliveckemu sdružení. doplněno 15.04.17 18:27: Přesně tak, pokud se bude jednat o pytláctví, policii si zavolají
katkab
Poslala jsem email místnímu mysliveckému združení s fotkou a souřadnicemi místa.
Tak toto není uhynulá srna ale upatlačená a pytlák asi šel jen po trofeji!Takže nahlásit na místní myslivecké sdružení příp.na PČRnebo dle místa na MP!
Mně se to stalo s daňkem. Pytlák chtěl trofej. Hlásit mysliveckému svazu nebo hajnému. Spíš to udělal ale někdo z amatérských myslivců, jsou mezi nimi "perly". Možná i policii? Zákon byl porušen: zakony.centrum.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.