Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kousek tamponu ve mě zustal

Od: kaci odpovědí: 15 změna:

Dobrý den,mám problém včera večer jsem si zaváděla tampon a dnes ráno,když jsem ho vytáhla,tak jsem si všimla,že špička tamponu tam není,jakoby se utrahla a půlka tamponu ve mě zůstala..vůbec nechápu jak se to mohlo stát,zřejmě se nasákla večer pouza ta špička a odtrahla se,tampon jsem také měla zavedený asi 11 hodin což je dlouho,vím..co mám ted dělat? Může se mi něco stát?Na internetu jsem četla,že můžu dostat infekci nebo je možné že se ten zbytek třeba vyloučí do té doby sám,stalo se vám někomu něco podobného? :( Děkuji z odpověd.

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

idanova*
hodnocení

1x

Zdravím. To je docela průšvih. V žádném případě by to nechtělo sex. A pokud se vám nepodaří během následujícího dne tampon vylovit, nasákne se a může vyvolat solidní zánět. Já bych mazala na gynďáckou pohotovost. Ida

kaciiiii
hodnocení

No to se mi právě vůbec nechce :( je to vůbec možné,aby se tampon uprostřed přetrnul?Vůbec mi to hlava nebere*sok*

amo

Kazdy tampon musite pred zavedenim zkontrolovat, jestli je pevny i se šnurkou, muze byt poskozeny ze seriove vyroby, pak je mozne ledaco. Pokud samovolne nevypadne ani po ruznem cviceni, budete muset na gyndu, doktor si tam posviti a vytahne :)

kaciiiii
hodnocení

Já mám právě ještě měsíčky,tak doudám že se to uvolní,ale pochybuji,ach jo :(

A co ti na to řekla máma? Mně se to nějak nezdá, pokud byla půlka čistá za 11 hodin, tak to nebyl nasáklý, to dávno skončil v záchodě, třeba o tom vůbec nevíš?

doplněno 13.04.17 19:52:

Řekla bych, že nás tady pěkně taháš za nohu...:-D

kaciiiii
hodnocení

Té jsem to vůbec neříkala..mě to přijde taky divné vytáhla jsem jen půlku a všimla jsem si že je přetržený ta horní půlka musela být nasáklá a odtrhnout se :(

Nedoufej a leť na gyndu. 11 hodin s tamponem a dalších několik s kouskem, říkáš si o problém. Ihned zítra na pohotovost! Pokud by byla teplota nebo nějaké zdravotní potíže, tak klidně i v noci!

nemoci.vitalion.cz/...

sebod*
hodnocení

1x

Pro klid duše si zajdi hned na pohotovost (tam kde mají i gyndu). Neboj, podobných případů tam řeší mnoho.

liska*

V nejbližší nemocnici mají gynekol.- porodnické oddělení. Zavolej tam, chtěj mluvit s lékařem a dohodnete se. Lékaři tam musí být, když se rodí bez ohledu na svátky. Volej, kdy se ještě nespí.

pb®
hodnocení

0x

A nezdá se ti to? On jak je tampon slisovaný, má oblou špičku. Když se ale nasákne, ta slisovaná špička povolí a tampon má tvar válce. Jinak rada je, když tampon uvázne ve vagíně třeba při utržené šňůrce, sednou si na dřep, prstík dovnitř, zatlačit jako na stolici a tampon vyšťourat.

kaciiiii
hodnocení

Právě že nezdá :( byl jakoby utrženy a ta druhá půlka,kterou jsem vytáhla byla čistá..je to divné že by se utrh uprostřed,ale vypadá to tak..zkoušela jsem se koukat jestli někde není,ale jelikož to byla ta špička tak to bude hluboko :(

beri49*
hodnocení

0x

A kynekolog si s tím také neví rady? *zed*

kaciiiii
hodnocení

Nebyla jsem u něho,je tam až ve středu :(

xdvsd
hodnocení

0x

Tak co, povedlo se? Pochva není dlouhá, má jen kolem 9 cm. Navíc není v těle natažená na nejdelší délku. Takže to musí jít prstama vyšťourat. Rozhodně nenechávat, to už radši skočit do nemocnice na gynekologii, aby to vytáhli. Jela bych klidně hned, ať z toho není zánět.

kaciiiii
Povedlo :) všem moc děkuji za odpovědi :*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]