Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,mám problém včera večer jsem si zaváděla tampon a dnes ráno,když jsem ho vytáhla,tak jsem si všimla,že špička tamponu tam není,jakoby se utrahla a půlka tamponu ve mě zůstala..vůbec nechápu jak se to mohlo stát,zřejmě se nasákla večer pouza ta špička a odtrahla se,tampon jsem také měla zavedený asi 11 hodin což je dlouho,vím..co mám ted dělat? Může se mi něco stát?Na internetu jsem četla,že můžu dostat infekci nebo je možné že se ten zbytek třeba vyloučí do té doby sám,stalo se vám někomu něco podobného? Děkuji z odpověd.
Zdravím. To je docela průšvih. V žádném případě by to nechtělo sex. A pokud se vám nepodaří během následujícího dne tampon vylovit, nasákne se a může vyvolat solidní zánět. Já bych mazala na gynďáckou pohotovost. Ida
No to se mi právě vůbec nechce je to vůbec možné,aby se tampon uprostřed přetrnul?Vůbec mi to hlava nebere
Kazdy tampon musite pred zavedenim zkontrolovat, jestli je pevny i se šnurkou, muze byt poskozeny ze seriove vyroby, pak je mozne ledaco. Pokud samovolne nevypadne ani po ruznem cviceni, budete muset na gyndu, doktor si tam posviti a vytahne
A co ti na to řekla máma? Mně se to nějak nezdá, pokud byla půlka čistá za 11 hodin, tak to nebyl nasáklý, to dávno skončil v záchodě, třeba o tom vůbec nevíš?
Řekla bych, že nás tady pěkně taháš za nohu...
Té jsem to vůbec neříkala..mě to přijde taky divné vytáhla jsem jen půlku a všimla jsem si že je přetržený ta horní půlka musela být nasáklá a odtrhnout se
Pro klid duše si zajdi hned na pohotovost (tam kde mají i gyndu). Neboj, podobných případů tam řeší mnoho.
A nezdá se ti to? On jak je tampon slisovaný, má oblou špičku. Když se ale nasákne, ta slisovaná špička povolí a tampon má tvar válce. Jinak rada je, když tampon uvázne ve vagíně třeba při utržené šňůrce, sednou si na dřep, prstík dovnitř, zatlačit jako na stolici a tampon vyšťourat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.