Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Refinancování úvěru

Od: jirinka* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chtěl bych si nechat zrefinancovat úvěr. Vím jak postupovat, jen mě dnes zarazil komentář jednoho poradce v nejmenované bance, který mi říkal, že nedoporučuje chodit do dalších bank, protože každá z nich bude ověřovat jstli jsem bonitní a že každý takovýto přístup banky vidí a sníží se mi tedy i bonita. Něco v tomto dost podobném smyslu řekl, tak bych se chtěl zeptat co je na tom pravdy a jestli teda nebude problém když si takto objedu více bank.

Děkuji

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím,

no to je pěkná blbost, každý má právo si svobodně vybrat banku a tudíž je logické, že si předem chce zjistit informace.

hodnocení

0x

Jako poradce nedoporučoval jít do dalších bank? No, jasně, nějakou provizi by z toho taky měl :-D

Podle mě je to blbost, zkoušejí to na lidi ;)

Samozřejmě si zjistěte, v které bance je to nejvýhodnější, vždyť se jedná o Vaše peníze.

hodnocení

0x

Předpokládám že chcete refinanovat jako fyzická osoba. Ano budou si ověřovat schopnost splácet ale to snad není problém

figurek*
hodnocení

0x

Váš poradce v nejmenované bance vidí potenciálního zákazníka, který ještě není ulovený. Trochu vás postrašil, aby vás udržel. Trochu problém může nastat, jestli jste v registru dlužníků. Do toho vidí úplně všichni.

nikdo*
hodnocení

0x

Vážení, je to pravda. Zkuste si požádat u čtyř bank, a z té čtvrté a možná nejen z té, vás nejspíš odbydou, že už máte zažádáno jinde. Je to prasárna, ale celé je to propojené přes bankovní registry, do kterých mají banky online přístup.

danys*
Když jsem sjednaval hypo,tak jsem jim to řekl na rovinu,ze si obejdu víc bank. Pote jsem nabídky rozeslal bankám,kde jsem jednal a oni mi poslali lepší nabídku. Takhle dokola az zbyla poslední nejvýhodnější

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]