Nejste přihlášen/a.
V poslední době mám vždy ke konci dne zarudlé oči a pociťuji v nich nepříjemné pálení a suchost. Máte někdo podobné obtíže a jaké kapky volně prodejné vám pomohly? Děkuji všem za případné odpovědi.
Zdravím.!
Bohužel jste nepopsal(a) zásadní problém... čím to je.? Alergie, prach, přílišná citlivost na slunce...? Nic...
Já, po třiceti letech sváření, jsem si "vypěstoval"přílišnou citlivost na slunce.(Světo obecně). Tzn, že musím nosit sluneční brýle
i v zimě, když je sníh a svítí sluníčko. V létě takřka furt..
Je to velmi nepříjemné, jelikož, když nepoužiju kapky, pak slzím, jak želva,,, nebo krokodýl.
Používám toto a pomáhá to. srovname.cz/...
Za zkoušku nic nedáte. Tedy... dáte, ovšem lepší bude, zajít si za očním lékařem.
V lékárně vám poradí nejlépe. Nechejte si ukázet nějaké a pak si řekněte, ať vám ukážou nejlevnější. Umělé slzy, které nejspíše potřebujete nejvíce, nejsou vůbec levnou záležitostí. U monitoru a obrazovky zapomínáte mrkat a oči vysychají. Brání se podivnými, hustými, slzami. Mi očařka doporučila kapky, které byly opravdu drahé. V lékárně jsem se bránila a nakonec lékárnice sáhla pro Hyal-Drop, multi, o polovinu levnější a pravila, že mají naprosto stejné složení, jen jsou od jiné firmy. Navíc, mají skvělý aplikátor. roztoky-kontaktni-cocky.h/...
Ahoj, často kupuju kapky Refresh, oči mi už nečervenají. Nejlepší je pro mě to koupit přes net, protože to je rychlý a bez práce! Často je kupuju tady: vasecocky.cz/... Snad ti pomůžou. Šárka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.