Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejlepší neplacená seznamka

Od: radsibezjmena odpovědí: 34 změna:

Ahoj,

potřeboval bych poradit se seznamkou. Jelikož jsem úplně neschopnej oslovit dívku třeba ve vlaku, nebo mhd, tak tohle je asi moje jedinná šance. Jako když už se s nějakou začnu bavit, tak dobrý, ale strach mi prostě nedovolí se odhodlat. Tak jestli někdo znáte seznamku, neplacenou (jsem stále student), kam ale lidé chodí a kde je šance nějakou poznat. Prosím sem s tím. Děkuju..

34 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Ahoj.
Tady ji máš a přeji hodně štěstí :)
rande.cz/...
---
Nevěřím,že nefungují.
Kdyby takhle každý uvažoval,nikdo by neměl nic.
Kdo nic nedělá,nic nezkazí !

pohanka*
hodnocení

3x

Doporučuji www.stesti.cz

jirka20
hodnocení

2x
Nefungují ani placené,tož asi tak.

Ale fungují, chce to jen vyzkoušet. Rande i Štěstí vřele doporučuji. Mají i různé srazy, kde se scházejí ve větším počtu a tam uřčitě potkáš tu svou pravou. Hodně štěstí!

len*
hodnocení

2x

"Jirka20" měl ve své první reakci v zásadě pravdu. ( A "dvd99" taky, ale úplně z jiného důvodu, než bylo se zdálo. )

Jde o to, co se díky anonymitě internetu + adoraci ostroloktého individualismu a povrchnosti v dnešní éře + specifikům české povahy, děje na současných seznamkách.

Mám ověřené informace, že třeba ženám i na sebeubožejší, tuctový inzerát přichází kolem 70 odpovědí. Na dobře zformulovaný 200 nebo někdy i 300. S jakou pečlivostí mohou došlé odpovědi pročítat a s jakou seriózností na ně odepisovat je asi jasné... Zčásti je to vina i provozovatelů seznamek, že nemají nastavený limit počtu odpovědí na jeden inzerát.

Mužům na slabě zformulovaný nepříjde žádná, na dobře sepsaný, zajímavý, bez pravopisných chyb, příjdou tak 3 někdy 4 reakce. I když muž začne komunikovat, v klidu, na úrovni, tak dvě z žen se obratem odmlčí, bez jakéhokoli pohádání, bez vysvětlení. Z třetí se vyklube chatovací maniačka, která neslepí větu bez hrubky a čtvrtá si plete si, co komu psala a co kdo psal jí... Do tří dnů máte ve schránce opět pusto, prázdno. Jen na seznamce zatím přibylo dalších pět inzerátů od žen, které píšou jak "nemohou nikoho najít" a o jehlách v kupce sena...

Takže seznamky, i neplacené, fungují. Ale ne chlapům. A už vůbec ne těm normálním a čestným. Jejich reakce se v záplavě odpovědí zaručeně ztratí.

Proto se, chlapče, vykašli na seznamky a radši zkus oslovit nějakou dívku, ženu, kterou občas potkáváš a něčím tě zaujala. Zapřeď s ní dvouminutový dialog, a za týden třeba znova. Na třetí nebo čtvrtý pokus ji pak třeba pozvi na výlet a pokračuj v hovoru. A počítej s tím, že jich takto budeš muset oslovit možná i deset, než nějaká "zabere". Jiné metody jsou dnes jen ztrátou času i nervů.

seznamky

Ahoj,

Koukám, že máš stejný osud, nebo jsi měl jako já. Seznamek jsem pár vyzkoušel. Snažil jsme se čestně o hodnou a aspon trošku myslící ženu.. no marně. Odepíšou 2 max a po pár větách odpovědí je pustno.. pač jim píše miliony kluků atd..

je to asi cca měsíc a zača ljsem to mazat.. Badoo, štěstí.. Takže hodně štěstí v seznamkách

lucka*
hodnocení

1x

Myslím, že seznamka může ten proces hledání urychlit, ale asi být tebou, raději se na ni nespoléhám.. Měl by si pracovat především na sobě, věř mi. Asi rok zpátky jsem měla randa s klukem, se kterým jsem si nějakou dobu psala právě po netu, báječně jsme si rozuměli, byla s ním legrace.. a na živo to byl strašný trapas :D mluvila jsem více jak on.. byl nervozní.. Na konci mi dal pusu na tvář a pak mi psal v SMS, že se omlouvá, že je trapnej, že prý viděl, že mu chci dát francouzáka,ale že byl nervozní :D ve skutečnosti jsem nexchtěla nic jiného než být tisíc kilometrů daleko a připadala sem si hrozně, chtělo se mi brečet :D Takže asi tak, hlavní je nelámat flintu a trochu se pochlapit :)

hodnocení

0x

www.seznamka.cz

Nejvymakanější, kterou znám, je edarling.cz... ale tam si nejsem jist tou neplaceností (já měl prémiové členství zdarma jako jeden z prvních členů).

haf

quentos - a nasel jste tam nejakou fajnovou partnerku?

pohanka*

quentos: Základní členství je bezplatné. Platí se až VIP.

V televizi byly ale nějaké kauzy s touto seznamkou.

Jasne zaklad je gratis kterej nevim jak jde vyuzit.
Pak je to placene a pokud si toho nevsimnes tak se to prodluzuje samo a plati se to taky samo (nevim a nechce se mi hledat detaily).

Stejně se mi ozývají stále ti samí dokola. Jeden se mi jednou za čas ozve a skončí to proto, že se chce sejít jen někde venku na odlehlém místě mezi dvěma městy, nejlépe na poli nebo u řeky. Co tam chce dělat, že? Když navrhnu setkání u kávy ve městě, tak ticho po pěšině. Proč leze do seznamky štěstí jako, že hledá vážný vztah? Která žena se s ním sejde někde u lesíka nebo u řeky a proč? Seznamky fungují, protože do nich dávají peníze ti, co hledají partnera. Kdo našel, už tam nejde. Taky do toho dávám peníze jednou za čas. Nic není zadarmo, člověk pokouší štěstí a pozná nové lidi.

doplněno 06.06.17 17:19:

Pohanko, teď se mi ozval znovu po nějaké době jeden zájemce až z Egypta. Docela je to fešák a sympaťák, ale ta dálka.. Tam na rande nepojedu. Takový dobrodruh nejsem.

pohanka*

Musíš hledat dál, a nejlepší si počíhat na nováčky. Jakmile tam někdo leží dva roky a déle /a že jsou i takoví/, tak ta šance je již skoro nulová.

To jsou vybíraví chlapi, kteří už ani nevědí, co chtějí, snad princeznu. Jakmile se s nějakou sejdou, tak hned na ní najdou chybu a nic z toho.

Určitě vybírat ze svého blízkého okolí, dálka je většinou komplikace.

A někam jít do pustiny na první schůzku, to je o malér, anebo má důvod se skrývat - ženatý. Dobré jsou fotky - z vloženého fota lze usoudit povahu, vlastnosti, styl, rodinné zázemí, péči o sebe apod..

doplněno 06.06.17 17:44:

Já zase s inženýrem z Jemenu, heč. Ale opravdu, naživo.

Aby to nebyl uzivatel Nigerijskych dopisu.

edarlink bych v životě nedoporučil, tam musí člověk jen platit, aby měl možnost nějakou partnerku hledat. S touto seznamkou byly i nějaké problémy v televizi a jejich reklamě se běžně říká spamová.

liska*
hodnocení

0x

Akce pro nezadané. Výlet, program, veselo. Jedny takové organizují moc fajn lidi D a L. Hanouskovi.Pobyt sotva bude zadarmo, ale mají dobré recenze. Napiš jim třeba SMS nebo zavolej 775574939 a popros o informace. Každá kategorie to může mít jinak. A klídek, takových, jako Ty, tady je!

sveronika
hodnocení

0x
Amsteri com

Amateri.com je pro sexuchtivé hledače. To není seznamka na hledání vážného vztahu.

seznamky
hodnocení

0x

LEN to napsal přesně. Toto by se dalo tesat do kamene. Jaká koliv seznamka fungovala tak, že většina žen stále dokola jen hledala a nikdy na žadnou schůzku nešla. Když už bylo vše domluveno, odřekly, že nemůžou i pár hodin předem.

Přitom vypadaly seriózně. Takže bacha. Kontroluj si vzkazy i těsně před schůzkou aby se ti nestalo, že budeš čekat a ona nikde. Docela trapné. A přitom dodnes ty ženské na stesti.cz stále jsou a hledají a mají nové a nové inzeráty.

A jak psal LEN, počítej, že ženské se vesměs řídí tím, že ON má napsat první, NE ona. Některé napíši ale jak bylo zmíněno, po vzkazu se odmlčí a nebo řekne že ji to nepasuje a další trapné výmluvy. Jednou dobou jsem si myslel jaký jsem asi qvasimodo či totální loser. Ale abych řekl i něco pozitivního, našel jsem si ženu přes seznamku ale tehdy už jsem tomu nedával moc šancí a vůbec jsem tomu nijak nedával moc velkou váhu. A ono to vyšlo.

Před tím jsem ale dosti na sobě zapracoval. Pomohla i práce a kontakt s lidmi, kde člověk musel jednat s ženami i muži a někdy dosti krásnými ženami a říkal si, že by ji rád někam pozval. Ale ignoroval jsem to. Pracovní záležitosti jsem nechával na této linii. A začal jsem pozorovat a jedna žena mi to i řekla, že se semnou skvěle jedná, že se ji nepokouším balit a kdesi cosi.

Ale abych nehanil jen ženy...moje kamarádka také hledala na seznamce, holka jako lusk, a když mi jednou říkala co vše ji psalo. Záplava odpovědí typu, zaplatím ti když mi ho vykouříš, když se semnou vyspíš. Několik klasických kliše odpovědí typu moc ti to sluší, rád bych tě poznal a poté pár normálních, tedy jedna odpověď, kde prostě někdo něco sepsal svými slovy. Jednou se ji i dokonce stalo, že chlap posílál jednu a tu samou dopověď...v záplavě odpovědí si nevšimnul, že dotyčné už jednou psal...

takže tak. Kdysi neplacená seznamka byla lide.cz ale ty samé ženy se poté přemístily na stesti.cz a žijou si tam asi stále dodnes jestli je to už neomrzelo.

len*

Ano, často to jde poznat nejen podle fotek, ale i podle stejného, nebo téměř stejného inzerátu, který si dotyčná co dva měsíce pořád aktualizuje... Jsou tam i rekordmanky, které mají za sebou přes 1000 přihlášení na profil. Když si k tomu dosadíte i počet odpovědí, tak už jí teoreticky mohla napsat třetina chlapů z republiky... Chudinka si přesto dosud nevybrala...

Smyslem, mé, a věřím, že i Vaší, reakce nebylo někoho "hanit", ale upozornit na realitu a navrhnout řešení. Současné klima na internetových seznamkách prostě nedává žádnému čestnému člověku, muži i ženě, důvod tam hledat.

Mohou za to hlavně naivní, neschopní administrátoři, kteří jednak neomezují počet odpovědí na jeden inzerát a za druhé nebanujou lidi, kteří se tam chovají jak hovada. Ano, vím, že se stává, že někteří psychopati pošlou ženě, která hledá dopisování, nějaké přisprostlé věty vyzývající k sexu... Takovému trvale bloknu přístup - a ať si jde stěžovat na lampárnu. V čem je problém? Vždyť tam ti admini stejně sedí, tak proč to neumějí vyčistit?

Na druhou stranu se dokáží hnusně chovat i ženy. Od neuvěřitelných urážek, které rozesílají, přes určitou povrchnost, až po falešné fotky, lhaní o sobě, atd. Mnohé z nich prostě víc baví hledat, než nacházet. Uvědomte si tu hrůzu, kdyby někoho hodného, zajímavého našla. Už by pak nemohla každý den pročítat desítky nových reakcí, lichotek, fotek, příp, nabídek k sexu... Nastávala by "nudná" a "úmorná" dřina rozvíjení jednoho vztahu... A kvůli tomu tam přece nepřišly...

kostravstalazhrobu*

Jsem rád, že zde konečně někdo napsal na plná ústa pravdu, co se internetového seznamování týká. Vše, co zde bylo řečeno, mohu potvrdit z vlastní zkušenosti . Sám se považuji za normálného,slušného,čestného člověka, ale najít ženu přes seznamku se mi nikdy nepodařilo. Většinou to skončilo po pár vzkazech, anebo,pokud jsem zaslal svou fotku na žádost dotyčné,tak se již neozvala.Člověku to spíše ubírá sebevědomí. Taky mi připadá divné, u některých profilů žen, kterým táhne na 40, mají u kolonky "děti" vyplněno "nemám, v budoucnu děti chci". Je něco divného v této společnosti...

Taky mi připadá divné, u některých profilů žen, kterým táhne na 40, mají u kolonky "děti" vyplněno "nemám, v budoucnu děti chci"..co táhne..některým je už dokonce dávno přes 40 a chtěly by založit funkční rodinu a mít děti..tedy všechna čest *smich*

Třeba je na tom profilu ta žena hodně let a ještě ho neopravila. Může chtít děti, proč by nemohla a čas letí? Kdyby tam bylo napsáno, že děti nechce a nemá, tak se zas najde někdo jiný, komu to bude vadit. Člověk se nezavděčí každému. To si nesmíte tak brát osobně. Není na ty schůzky čas, protože řada lidí má přesčasy v práci. Tak o to víc si lidé vybírají, s kým se sejdou. Není čas se sejít s každým.

doplněno 28.09.17 16:35:

Chtít děti může. Někdo chce být štíhlý, jiný bohatý, každý něco chceme. Ty profily neberte tak vážně. Já je taky už neberu.

doplněno 07.10.17 19:34:

No a někteří ani ten profil nečtou. Mám na profilu napsané, že nebydlím v Praze, ale za Prahou. A měla jsem mít dnes rande. Týden jsme si psali příjemný a pěkný Sms. Domluvili si rande na dnešek. Připravila jsem se, docela se těšila, pěkně oblékla a jela. Napsala mu Sms, že jsem na cestě. A on mi odepsal, odkud? Já napsala odkud a on na to, ať jdu do prdele, že ženskou z toho města nechce. Nechápu, jak to může někomu vyjít...

Tak pokavaď ta žena je na profilu několik let a navíc si po sobě ani neopraví údaje, tak to taky o něčem svědčí. A navíc, debata o seznamkách by vydala na velkou a tlustou knihu a zřejmě i další pokračování..

Je tu ale opět a zase to jedno ALE..kde já, jakožto introvert, který neholduje zábavám a společnosti, jsem staršího ročníku a v práci a cestou do práce asi životní partnerku nepotkám a chozením do přírody, to by byla veliká haluz nějakou takovou potkat...je defakto seznamka dá se říct, jedinou příležitostí, kde by se dala nějaká taková podobná partnerka najít..ale i tak ztrácím iluze o takovém seznamování. Kdybych chtěl nějakou co chodívá do hospod apod, tak jich najdu na každém rohu minimálně 10..ale takovou já prostě nehledám.

Mně to zas udělalo několik chlapů, že nepřišlo na schůzku a ani jí neodřekli a nechali mě čekat. Ani se neomluvili. Tak to nedělají jen ženy. Ale vy pochopitelně na schůzku s muži nechodíte:):-D.

doplněno 28.09.17 12:18:

Nevýhoda seznamek je ta, když vadí tomu protějšku něco, třeba maličkost, už vycouvá, protože tam není jen jedna jediná. A jede se dál. Přitom by si to mohli během setkání vyříkat. Ne raději hledám dále, je tam tolik protějšků...

isabella
07.10.17 19:39
hodnocení

0x
Tinder :D ;)

hodnocení

0x

Ženy jsou obecně vzato zlatokopky..., tak pořád přebírají který kluk by byl nejlepší... Netýká se to samozřejmě těch slušných a hodných holek :)

hodnocení

0x

Jestli není chyba i v tom, že je to zadarmo. Co je zadarmo, tak většinou to není zas až tak nic moc. Když jdete na Letecký den, Den NATO co je zadarmo, tak jsou tam lidé co to ani nezajímá a jdou se tam zpravidla jen opít a veselit... I malý peníz by toto omezil, tak předpokládám, že klasická seznamka za peníze by vytřídila jen ty, co opravdu hledají vztah od těch, co se tam jenom baví a asi ani nikoho nehledají...

ctenar

Předpokládáte mylně. Chování mužů nemohu posoudit, ale chování žen je na seznamkách stejné, ať se jedná o placené či neplacené. Je to hrách na stěnu. A opravdu to budí ten dojem, který zmiňujete : "co se tam jenom baví a asi ani nikoho nehledají..." Devět z deseti žen, kterým se ozvete neodepíše vůbec, a ta jedna přestane komunikovat už po druhém mailu. Po roce takového "hledání" se z dotyčného muže buď stane otupělý psychopat nebo se na internetové seznamky vykašle.

Chyba tedy není v "neplacenosti" seznamek, ale v tom, že velmi dlouho trvá, než se aspoň trochu seriózní žena a seriózní muž v tom hnoji najdou.

majsterjoe*
09.10.17 11:39
Asi jo.

ctenar
hodnocení

0x

Pro zajímavost přikládám důkaz o "bdělosti" administrátorů webu Seznamka.cz. Každý mužský inzerát tam prochází před zveřejněním hnidopišskou kontrolou a občas i jeho odmítnutím nebo přeřazením do jiné kategorie, jak se zrovna adminovi zamane, a neuhádáte nic.

U inzerátů ženských, to je jiná, tam se očko přimhouří, někdy i obě, jak vidno...

Nejlepší neplacená seznamka

hodnocení

0x

Nechci vám nikomu brát iluze ohledně seznamek a podobných serverů, ale tohle jsem řešila letos v létě s adminem na Fotoalbum.cz a jsem přesvědčená, že spousta lidí, kteří tam mají profil, o tom ani neví..Kopíruji, jen samozřejmě vynechám svůj nick:

Dobrý večer, jsem vytočená na maximum. Náhodně jsem zjistila, že se na vašem spřáteleném webu zobrazuje můj profil a obchodní jméno, pod kterým mám uzavřené desetitisíce obchodů,, přestože jsem se tam nikdy neregistrovala! Jak je to možné? Ty fotky jsem nahrála pouze k Vám, přesto jsou i na Rande.cz. Pokud je dám na úložišti jako neviditelné, vzápětí tam skočí další zde z fotoalba. Žádám o okamžité zjednání nápravy a okamžité odstranění podvodně zřízeného profilu XY z Rande.cz. Navíc kdykoliv se přihlásím na fotoalbum, okamžitě se to objeví jako přihlášení i na rande.cz jako čas přihlášení! Samozřejmě tam neznám heslo, takže nemohu tento podvodný profil zrušit. XY

a odpověď:

Dobrý den,zasíláme Vám odpověď na Váš dotaz.Dobry den. Jak jsme vas upozornili pri registraci, registrace je spolecna pro vsechny nase servery. Pokud vam toto propojeni nevyhovuje, doporucujeme zrusit svou registraci na strankach Fotoalbum.cz a tim ji zrusite na vsech nasich serverech. XY

Komkrétně na Fotoalbu má spoustu lidí profilové foto, zřejmě vůbec netuší, že figurují na na těchhle pofidérních stránkách, samozřejmě jsem tohle při registraci neviděla a profil na fotoalbu jsem v létě okamžitě zrušila. Vím, že je to starý dotaz, ale třeba to někomu pomůže? Dokonce si zjistili i můj věk, který tam uvedli, no jednání hnus *bum*

iz*

Reaguji sice na starší odpověď u starší otázky, ale vzhledem k obsahu si myslím, že by informace i tak mohla někoho zajímat:

Projekt Fotoalbum/..., protože jeho provozovatelé nebyli schopni implementovat ochranu uživatelských dat tak, aby služba vyhovovala GDPR.

koldaw
hodnocení

0x

Podívej se jen kolik je seznamek na internetu. Jen tady na stránce se ti zobrazí deset inzerátů.
Všechny seznamky fungují. Bezplatný prostě fungují míň protože se tam může přihlásit každý trompl a spamovat všechny ženský v okolí.
Na placené to neni tak hrozný. Dát pár stovek a pak prudit všechny okolo pro nic za nic...
Našetři a vyzkoušej nebo vyber nějakou co se dá vyzkoušet zadarmo.
Seznam je najdeš třeba tady nejlepsiseznamky.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]