Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dovolena u more

Od: leny* odpovědí: 12 změna:
Zdravim..prosim o radu kde nejlevneji zakoupit dovolenou na cervenec pro 2 dospele a 1 pulrocni dite doprava letecky nebo autobusem s ubytovanim na 8-10 dnu bez stravy..celkova cena za vsechny doprava i ubytovani cca 15-20 000 nejlepe chorvatsko mozno i recko a bulharsko.. Cestovky nejsou schopny mi poradit :) diky za informace

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Já bych v prvé řadě sehnala hlídání pro dítě a pak řešila další. Takhle z toho nebudete mít nic ani vy ani dítě, ani případní spoludovolenkáři.

No já bych teda počkala, na první dovču jsem jela s tříletým dítětem, cestování s ním je sobecké a bez něj vlastně skoro taky

Aja, máme to podobně:)

Pro půlroční dítě to není nic jiného, než tyranie, protože do jednoho roku nemá dokončený imunitní systém a cesta v letadle je velké riziko. Nehledě na to, že to značně znepříjemní cestu všem okolo, protože to dítě za to nemůže, že ho bolí ouška a pláče.

rybana

Taky jsem zásadně proti cestování s miminama. Co z toho to dítě bude mít? Cestovat s dětmi začít, dle mého až když rozum bere,

to je 6 let a více.

mp*

6 let je zase pozdě. Já jsem osobně měl rozum tak od 3 let. Ale zase každý to má jinak.

mot
nesmysl,s malym jezdime k mori od roku a pul, krasne si to tam pokazde uziva. samozrejme nemuze chapat kde je atd, ale dite zije okamzikem a tam je vzdycky nadseny.

fik
hodnocení

1x

Kdybych už dělal to že bych jel s malým miminem k moři,tak asi jedině autem. Jak v autobusu tak v letadle to pro něj bude neuvěřitelný utrpení. Plno cizích lidí na malým prostoru,v letadle ještě obrovský hluk. V autě jste jenom vy a cestu si plánujete jak chcete vy.

Pak bych taky nejezdil do nějakýho kempu do chatičky nebo nedejbože do obytnýho stanu. Nejde o to že by to tam bylo tak hrozný,ale jde o to,že kdyby to dítě začlo v obytným stanu nebo papundeklový chatičce plakat,zbytek kempu vás přijde stáhnout z kůže.

Do hotelu myslím že bude těch 20 tisíc tak akorát za 3 lidi,a nebude to nic nóbl

mot
hodnocení

0x
invia. nacesty.
autobusem s pulrocnim ditetem? nevim jestli jste vic sobecti vuci tomu diteti nebo pripadnym spolucestujicim v autobuse...

hodnocení

0x

o autobusu bych vůbec neuvažoval pro 1a1/2 roční dítě je to vražda jedině letadlo, vyberte si na invia.cz a bral bych alespoň polopenzi ale je to na vás zkuste si to tam klidně nakonfigurovat i bez stravy mrkněte sem : dovolena.invia.cz/...

danys*
hodnocení

0x
Pokud chcete k moři, tak Chorvatsko a nejlépe autem.
doplněno 11.04.17 21:35: Pokud dítě neobtezuje okolí a spolucestující, tak na dovolené u more nevidím nic špatného

hodnocení

0x

uprimne podle me neni vubec vhodne brat mimino do letadla.. pri poslednim letu tam jedni takovi byli a to dite tak ctvrt letu probrecelo.. jestli se mu neuvolni tlak v usich, tak vam to asi tezko rekne.. a verte ze to boli jako pra*e.

mp*
hodnocení

0x

Pokud je to vážně míněný dotaz (o čemž pochybuji), tak rozhodně nemučte dítě.Já mám třeba vnoučka 2 dny starého, zatím se ho bojím vzít i do ruky, ale vidím to tak na 3 roky, až ho vezmu na lyže (když se toho teda dožiju). V půl roce je pěkné ho vzít třeba na blízkou louku nebo do lesa. I to pro něj bude, myslím, vzrůšo. Minulou zimu jsem byl na Šumavě na běžkách. Tam nějací alternativní rodiče táhli taky takto malé mimino a nikdo z toho nic neměl.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]