Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stařecké skvrny

Od: svatoslav odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, zničehonic se mi objevily (ještě zatím mírné) tři malé hnědé "skvrny" na čele...je mi 50, nejsou to první, už dvě na tváři mám...proč teď další? Čím je to způsboveno? Děkuji za názory

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Říká se jim sice stařecké nebo také jaterní. Ale jestli je to špatnou funkcí jater, to si nejsem jistá. Ty bývají na rukou. *sok* V obličeji? Nejíte prášky, u kterých jste přehlednul, že nesmíte na slunko? Třeba antibiotika nebo kortikoidy?

72mona3*
hodnocení

0x

Pigmentace kůže se věkem mění. Někde může docházet k nadměrné tvorbě melaninu, jinde mohou vzniknout bílá místa. Rozhodně bych si zašla na kožní, co na to poví. Už z estetického hlediska by to chtělo řešit. M.

hodnocení

0x

Skočte si na kožní, ať víte, co to opravdu je. Poraďte se s lékařem, zda by šlo odstranit/zmírnit laserem?

bambula*
hodnocení

0x

Věk se prodlužuje starci se věkem snižují, včetně biologických znaků, které jsou většinou neškodné, ovšem pokud se nenechájí okrášlit moderní technikou, příbuzný má vedle domku fabriku a pokud přijde zájemce o zaměstnání nad 40 let je elegaňtně odmítnut a to většinou nemá žádné skvrny, na dámy má kapitalista ještě náročnější požadavek a to jak na rok výroby, stav a i údržbu.

hodnocení

0x

Jsem taky jako dalmatin a vůbec to neřeším, protože vím, že je to daň za časté pobyty u moře. Abych flíčky nějak bělila, mě ani nenapadne. Jsou horší věci, když se znamínko zvrtne do rakoviny, zemřel mi tak bratr. Co je proti tomu nějaká pigmentová skvrna.

liska*
hodnocení

0x

Může to souviset s poklesem hormonální činnosti. U dívek, co dlouho berou hormonální antikoncepci prý to bývá častější. A játra jsou "zaangažována" ve všem, co dáme do pusy.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]