Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Holka seznámení

Od: simon17 odpovědí: 7 změna:

Zdar, zítra se mám přes kámošku seznamovat s její kámoškou. Moje kámoška mi řekla, že je její kámoška je ,,rozdávačná" že se dá k každému klukovi, kámoška mi řekla at ji rovnou obejmu na uvítanou. Udělali byste to na mém místě, pokud jo, tak jak. Abych nepůsobil jak blbeček. :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Tvoje kamarádka třeba nemá tu dívku v oblibě. Chce se jí nějak pomstít /co my víme/ a tak o ní roznáší nepěkné informace. Nepopřála bych jim sluchu. A pokud někoho vidíš prvně v životě, nezačneš ho hned divoce objímat. To se nedělá, jenom, když Ti přijede na návštěvu tetička. Mě někdo neznámý při prvním setkání objímat, opravdu bych si myslela, že je blbeček. To se kdysi dělalo v Sovětském svazu na letišti. :-D

Třeba té dívce naopak řekla, že Ty jsi zase nějaký náruživec, na každou holku se hned vrháš a objímáš ji. A teď čeká, co z toho bude za trapasy.

Snad na tom nejsi tak zle, abys potřeboval nějakého Kecala k seznámení. Z tohohle setkání bych asi vycouvala, šije se tam něco divného. Na dívku i na tebe.

A najdi si kamarádku sám. Nemusí to být hned dívka na vztah, to se může postupně vyvinout z přátelství. Nemusíš tancovat podle toho, co za Tebe někdo druhý napovídá. Seznam se sám, ve škole, na hřišti, při sportu, a nenechávej to na ostatních. Snad máš na to seznámit se sám. Jaga.

elane

Vidím to stejně jako babajaga. Tvoje kamarádka něco "šije". Otázka je, jestli na tu dívku nebo na tebe, ale možná na oba. Asi chce někoho ztrapnit. :(

A je to vůbec tvoje kamarádka? Proč tě vůbec s tou dívkou chce seznamovat, když o ní takhle mluví? Takhle mluví o své kámošce? Být tebou, nebyla bych si jistá, jak s ostatníma mluví o tobě (kámošovi).

Jestli se s tou novou dívkou chceš seznámit, na setkání jdi, a chovej se se normálně, jako ke každému jinému. Přece na rande se hned na nikoho nevrháš. *jasne*

Ty rádoby

"chlapský" rady nahoře ber s rezervou, dělají si z tebe legraci. :(

doplněno 11.04.17 10:29:

Taky je možné, že se oběma holkám líbíš, a ta tvoje kámoška tě chce té dívce zošklivit. Ta dívka je možná někdo, koho znáš. *nevi*

Hlavně si nehraj na někoho jiného, nehraj role, do kterých tě tlačí někdo jiný (tvoje kámoška).

liska*

Neudělala bych, co mi kdo řekne. Buď svůj, bav se, ale nenech se manipulovat.

svatoslav
hodnocení

0x

Takové starosti...raději se uč...maturita je jistě za dveřmi...

simon17
hodnocení

Já ještě nematuruji :DD

Neposlouchej co ti říká kámoška. Když se chceš seznámit s někým, řiď se svým rozumem a začni s komunikací. Nenech se navádět nikým k ničemu a hlavně také nevěř všemu, co kdo říká..

haf

Jestli ti jde jen o sex a ona je radodajka, tak se vykoupej a chute do toho! Nezapomen prezervativ! *smich*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]