Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, docházím k lékaři jedné nemocnice na odborné pracoviště. Tímto lékařem mi byl doporučen docela složitý lékařský zákrok, který jsem se rozhodla podstoupit z osobních důvodů v jiné nemocnici. Odtamtud mě s propouštěcí zprávou posílají zpět k ošetřujícímu lékaři. Musí mě tento přijmout do své péče zpět nebo mám vyhledat jiného lékaře z tohoto oboru? Mám z toho obavy. Děkuji.
Lékaře si taky můžete najít sama v blízkosti bydliště ( pokud má na Vaše ,,léčení,, atestaci).Jsem taky s manželkou jezdil k doktorovi hodinu tam a hodinu zpátky od doktora,než jsem zjistil,že stejného doktora mám dvacet minut od baráku a pěšky a udělá tu stejnou práci.Možná i lepší.A jedná se o specializovaného lékaře - ne o nějakého praktika.Nedejte na rady svého doktora - mají nasmlouvané smlouvy mezi sebou a přeposílají si pacienty.Koukněte na net a zkuste hledat v okolí.Pokud bude mít místo tak Vás vezme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.