Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lékařské ošetření

Od: radecka27® odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, docházím k lékaři jedné nemocnice na odborné pracoviště. Tímto lékařem mi byl doporučen docela složitý lékařský zákrok, který jsem se rozhodla podstoupit z osobních důvodů v jiné nemocnici. Odtamtud mě s propouštěcí zprávou posílají zpět k ošetřujícímu lékaři. Musí mě tento přijmout do své péče zpět nebo mám vyhledat jiného lékaře z tohoto oboru? Mám z toho obavy. Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Podle mne by Vás lékař měl přijmout. V případě problému se obraťte na svého praktického lékaře a nechte se poslat k jinému odborníkovi. Nebo si můžete nechat jiného lékaře doporučit svou zdravotní pojišťovnou.

mnd®
hodnocení

0x

Lékaře si taky můžete najít sama v blízkosti bydliště ( pokud má na Vaše ,,léčení,, atestaci).Jsem taky s manželkou jezdil k doktorovi hodinu tam a hodinu zpátky od doktora,než jsem zjistil,že stejného doktora mám dvacet minut od baráku a pěšky a udělá tu stejnou práci.Možná i lepší.A jedná se o specializovaného lékaře - ne o nějakého praktika.Nedejte na rady svého doktora - mají nasmlouvané smlouvy mezi sebou a přeposílají si pacienty.Koukněte na net a zkuste hledat v okolí.Pokud bude mít místo tak Vás vezme.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]