Nejste přihlášen/a.
Porovnávala jsem tablety, resp. jejich složení, na internetu od několika výrobců. Reklamy stále udávají, že nejlepší výrobek na trhu jsou Omega Marine z Norska. Plus vidím v tom, že jako jediné kromě 3 obsahují 7 a 9, ale na trhu jsou 3 s výrazně vyšším obsahem. Ráda bych nějaké užívala prosím o zkušenosti, zda ty 7 a 9 jsou natolik nutné nebo je lepší jen 3 s vyšším obsahem. Děkuji
Tady se zas míchá páté přes deváté. Tak tedy prospěšné omega kyseliny jsou všechny, nicméně ta co chybí nejvíc, je omega 3. Obsažená v rybím oleji, lněném oleji. Omega 6 ve slunečnicovém oleji. Omega 6 je v jídelníčku zastoupen dostatečně. Omega 3 naopak a je třeba ho doplňovat. Proto se mají jíst ryby 2x v týdnu. Není třeba ho předražený objednávat od pofidérních firem, kterých se pak nezbavíte, budou vám házet zásilky jen tak do schránky i se složenkou a po nezaplacení hrozit exekutorem. Já kupuju omega 3 v drogerii DM, kdy bylení na 2 měsíce vyjde kolem 80Kč.
Omega je rybí tuk. Při naší středoevropské stravě chybí. Je na srdce, mozek, oči .
6 je ve lněných semínkách, lněném oleji a 9 v ořechách, sádle, olivovém oleji.
Já osobně beru jen Omega 3 od Walmarku. Ostatní si dopřeju ve stravě.
V první části odpovědi mi vypadlo 3. - tedy Omega3
Ještě něco k tomu norskému. Ten vnucuje jedna firma z Čes. Budějovic.Tuším Helvetia. Jsou na Vás milí.Vychvalují výrobek. Mají i jiné. Nejdřív vyzkoušíte jen za poštovné. Ale už mají Vaši adresu a pak Vám posílají, Vy se bráníte, že to stačí, že nemáte peníze na zboží, které jste si neobjednali.Na poště odmítáte zásilky... Pamatuji si, že tady na poradně to někdo řešil.
Kvůli "Omega"si opravdu "tablety"nekupujte. Je to drahé, zbytečné a HLAVNĚ: riskujete, že se té firmy už nezbavite. A nikde nemáte záruku, že ten přípravek opravdu obsahuje, co slibují. Vy to nepoznáte.
Jak už tady někdo řekl, semínka, ořechy a jiné potraviny jsou lepší a levnější zdroj. Pokud nechcete žvýkat semínka, kupte si nějaký panenský olej.
Já miluju chuť a vůni panenského slunečnicového oleje, opravu voní a chutná po slunečnicích. Jsou různá balení. Já kupuju ve hranaté lahvi 0,5 l ve Zdravé výživě za 55 Kč tenhle:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.