Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Velikost penisu - průměr X nadprůměr

Od: katka17 odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jak velký penis je asi průměr, měla jsem zatím pouze 2 muže a myslím si, že pokaždé jsem asi měla extrém. Četla jsem že průměr je cca 15 cm je to tak?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

četli jsme to všichni, tak něco na tom asi bude... :-D

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, ano, to je evropský průměr, resp. od 12ti do 15ti cm je to považováno za normální (střední) velikost. A hloubka vaginy je průměrně asi 9 - 11 cm. Takže, příroda je moudrá. Zdravím!

hodnocení

0x

Mas na mysli prumernou delku nebo prumer?

vernon
hodnocení

0x
Průměrná délka je 13 cm.

ja2000*
hodnocení

0x

Je u penisu nějaký konkrétní bod odkud se má měřit? Já nevím, ale při měření může docházet k určitým nepřesnostem a ty jsou potom zavádějící.

vilik*
Je, od špičky po spodní straně dolů.
Pak si na to můžete udělat excelovou tabulku, kolik s kterou ženou, protože jiné využití tohoto poznatku neznám.
Nebo možná jo, jestli se představujete jako ja2000, 14,74-14,92 cm, průměrná délka 14,89, těší mě.
Důležité, vyšší hodnoty dosáhnete při erekci;).
doplněno 30.07.17 00:45: Ale větší proměření je přeci účel!
Statistici ho měří při erekci shora tak, že zatlačí pravítko až ke stydké kosti a odměří špičku. To sice k viditelné části přidá až několik cm, podle toho, jak jste tlustý, ale mezi námi, nikoho s tím neohromíte.
Zato když se změříte zespodu, třeba až na konec pytlíku, máte hned zajímavou velikost. A o to jde, přeci nebudete v práci kámošům tvrdit, že 14, když můžete říct 18. Jen pak s nimi nemůžete chodit do sprchy.
K ničemu jinému ta informace není, žádná ženská vám ho beztak měřit nebude.
doplněno 30.07.17 01:06: Tak trochu seriózněji. Pro účely statistiky a vědecká bádání měřte shora s měřidlem zatlačeným až ke stydké kosti. To je těch českých 15 cm, viditelných 13.
Pro zvýšení sebevědomí měřte jak chcete, klidně zespoda ke kolenům. Měla by to ale být uvěřitelná hodnota.
ja2000*

A dolů až přesně kam? Aby nedošlo k proměření *frajer*

doplněno 30.07.17 00:53:

No a právě to měření shora a zespoda dává obrovský rozdíl.

doplněno 30.07.17 01:10:

To jsem chtěl vědět, jestli tam existuje nějaký doraz, neboli pevný opěrný bod.

hodnocení

0x

To se ptáte jako v klidu, nebo v erekci?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]