Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to normalní?

Od: denie odpovědí: 8 změna:

zdravim,s klukem se kterým si nejakou dobu volám,píši,jede dnes ke me k rodičum i tim padem,bude u me spát,,,zítra jedu já k nemu,do nedele ,v pátek prý zamluvil vinnej sklipek s rodiči aji asi i příbuzní to nevim přesne kdo vlastne jede..neco říkal do telefonu..tudiž je zná.. potom že v soobotu ma jeho kamoš narozky,že sme zvani, a přitom me ani neznaji jeho kamoši,uvidime se po třetí.. myslela sem že me po dlouhé dobe co byl pryc co bude doma uvidi rád že vymysli neco jen pro dva výlety třeba,ale už me chce seznamovat,co si o tom myslíte? me to přijde moc brzo,a že ve čtvrtek prý jdou šipky jeho oblibená nejaká hra...nevim..že prý tam taky pujde a i semnou tim padem..ale že bude semnou a pak zas odkočí na 10 minut hrát..nevim co si myslíte o tom celým? vadilo by vám to?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

jestli ti to vadí, tak mu to řekni. Můžeš tím ušetřit zklamání v budoucnu, pokud to bude vidět opačně.

Třeba je více společenský a nebo jen hledá jak tě zabavit a sám si na to netroufá. A nebo se chce tebou pochlubit... je tolik možností...

annas

Prijde mi divne, zvat nekoho jeste celkem neznameho hned do rodiny, ale mozna mate nejaky svuj duvod *nevi*

hodnocení

0x

na to, že jste se ještě nikdy neviděli, mi to opravdu přijde uhozené... ale 1.setkání bude návštěva u tebe + seznámení s tvými rodiči + přespání - takže jsi ho asi pozvala ty první, ne? tak co se teď divíš, že ti to chce pak oplatit?

denie
hodnocení

nene on první,ja jen abych nebyla pozadu=d zacal on jinak=) rozumime si asi proto,jen mi přijde že je to uspechaný no

aha... ano, je to uspěchané - já bych počkala na 1.setkání a až podle toho, jak dopadne, bych souhlasila s dalšími - co když si nebudete v tváří v tvář vůbec tak sympatičtí, jak jste čekali?

iz*
hodnocení

0x

Denie, je úplně jedno, co si o tom myslí kdokoliv z nás, jediné, co je důležité, je to, jak to celé vnímáte Vy. Jestli Vám něco vadí, promluvte s ním o tom.

Ale jestli Vás zajímá můj názor: Já si myslím, že má řadu dlouhodobých aktivit, z kterých nechce "vypadnout", proto Vás zve, abyste jich zúčastnila spolu s ním.

Oslava narozenin bývá dlouhodobě připravována a hosté bývají pozváni dlouho předem. Pokud se něco změní (jako v tomto případě), jsou dvě možnosti: omluvit se a na oslavu nepřijít (to bych svému kamarádovi, který se na oslavu s kamarády těší, asi neudělala) nebo Vás přizvat...

Podle mne je Váš vztah zatím na začátku. Nepřijde mi reálné, že by někdo hned na začátku výrazně měnil své zvyky (nebo byste byla radši, aby se všechno točilo jenom kolem Vás?) → a podle mne je to i dobře. Máte tak možnost jej poznat i v dalších situacích, v různých prostředích, uvidíte, jak jedná s rodiči, přáteli, kamarády, ... Podle mne Vám to může dát mnohem víc, než víkend strávený jen ve dvou (těch ještě bude dost a dost).

Tak oslava narozenin nemusí být jen komorní rodinná záležitost.Předpokládám, že to bude spíš klasická mládežnická chlastačka. Tam se vetře kdekdo

hodnocení

0x

My jsme kdysi chodívali na rande. Jenom on a ona. Žádné oslavy narozenin, vypíjendy, žádné představování rodičům. Teprve, když jsme se znali už asi půl roku, představil mě rodičům a já jeho těm svým taky. Ale žádné spaní nebylo. Je fakt, že je to 45 lez zpátky.

Ale chce toho zvládnout hodně najednou, Ty přitom budeš asi dost zmatená, hodně lidí ještě neznáš, budeš se muset seznamovat, zapojit se do zábavy a do hry, abys nebyla za nafoukanou.

Zkus si s ním o tom promluvit, ať něco vypustí, nebo odsune na pozdější dobu. Jinak z toho budeš mít hlavu jako sud. *ee* Jaga.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]