Nejste přihlášen/a.
Myslíte že je lepší cestovat vlakem nebo autobusem?
Záleží kam jedeš a jestli ti záleží spíš na pohodlí nebo na čase. A taky na ceně. Třeba z Prahy do Ostravy je rychlejší a pohodlnější vlak. Z Prahy do Sušice je to vlakem se třema přestupama a trvá to 5 hodin, autobusem 2,5 přímo.
Obojí je prima, cestuji hrozně ráda. Autobusem jsme jezdili několik let na dovolenou až na Korfu. Bez 3 kilometrů to bylo 1.800 km. Přes Slovensko, Maďarsko, Srbsko, Makedonii, Řecko. Viděli jsme hodně. I když se nám špatně nedělá, preferovali jsme místa vpředu kvůli výhledu. Kdyby cestovka autobusovou dopravu nezrušila a nezavedla jen leteckou - a to až z Prahy, klidně bychom tam tím autobusem jezdili i nadále. Většina cestujících nadávala, my jsme si to užívali a na tu cestu se těšili.
Vlakem jezdím ale ještě raději. Vláček - to je srdeční záležitost. Na konečné nafotit lokomotivu, pokud se to povede, prohlédnout si ji i zevnitř. Měla jsem ráda Zamračené, ty už ale takřka nejezdí. To spíš ještě Brejlovci. Vlak - to je dětství. Jezdívali jsme k prarodičům do Orlických hor. Fascinovala mě ohromná černá Všudybylka, vzdychala, lomozila a létaly z ní jiskry a dým. Vagóny z dřevěných palubek, okno se stahovalo za tlustý kožený řemen. Pokaždé mě vytáhli z vlaku špinavou jako čuníka, v obličeji rozmazané saze. Ale byla jsem šťastná.
Mám ráda vůni parního kotle. A moje nejoblíbenější lokomotiva je Mikádo. Vnuk má zase rád Ušatou a tak se často v dobrém přeme, která je lepší a proč.
Ale to jsem odbočila - i cesta dnešním moderním vlakem má veliké kouzlo a beru ji jako něco svátečního, neobvyklého, co si musím parádně užít. Vlaky mají své kouzlo, ať je to maličký motoráček 810, nebo třeba Pendolino. Jaga.
Autobusem tak dlouhé trasy, aby si člověk mohl v případě potřeby v klidu někde dojít na záchod. Například do Chorvatska autobusem s přestávkami u benzínky je to dobré, i když je zadek otlačený, člověk umlácený, skrčený jako skrčenec, spát se pořádně nedá a ráno ho to vyplivne zmačkaného, nemytého v příjemně klimatizovaného autobusu až u hotelu.
Do Budapešti nebo to Tater nebo na Slovensko je jízda vlakem požitek, pěkně v sedě, dá se projít po chodbičce, dojít si na záchod. Z Prahy do Pardubic vlakem je lepší než se mlátit v autobuse, ale zase z Prahy do Liberce je to autobusem pohodlnější a rychlejší než vlakem. Záleží na tom, kam se jede. Na bilbordech býval vtipný nápis reagující mj na ucpanou dálnici a jiné silnice"auta stojí, vlaky jedou".
Babajaga: máte krásné vzpomínky na mašinky, nedá se napsat všechno, tlakové zkoušky a zkoušky kol při kontrole vlaku před odjezdem, pšouknutí stlačené páry při zkoušce brzdy, klepání kladivem na dlouuuuhé násadě na kola, jestli nejsou prasklá, oddychování lokomotivy s občasným odfouknutím, napouštění vody ze stojanu s železným chobotem do tendru, nádražáci v uniformách, výpravčí s červenou čepicí a plácačkou, na konci vlaku červenobílé cedulky v noci lucerny, aby je hradlaři při zdravení projíždějícího vlaku zkonstolovat, jestli tam jsou, jestli se poslední vagon neutrhl a nezůstal někde na trati a vlak jede celý.
Nelze zapomenout na červený motoráček M131 s motorem jako z Tatry 111, s typickým zvukem motoru, klepání kol na spojích kolejí a typickým troubením, které bylo slyšet už z dálky. První vagon motorák, druhý normální dřevák ve kterém se v zimě topilo. Na mnoha malých tratích, z Raspenavy přes Hejnice do Bílého Potoka pod Smrkem, trať z Martinic do kopečka do Jilemnice, Jabloečku a Rokytnice nad Jizerou, atd. atd. Zvuk motoru a vláčku byl zvuk blížícího se domova. Dřevěné lavice ani společný prostor bez uizavřených kupátek nikomu nevadily.
Hoste, motoráček M 131, tedy Hurvínek, u nás dosud jezdí. I když jenom občas - nostalgické jízdy. Z Pardubic do Přelouče, Chrudimi, Heřm. Městce či Moravan. O pauze nám fíra odklopil lavici a ukazoval motor. Nejkrásnější na tom je to řízení - jednoduché jako facka. Fíra si přenese z jedné strany na druhou obyčejnou hospodskou dřevěnou židli a páky, ty zasune a je připraven k jízdě zase druhým směrem. Žádná točna není třeba.
Ten krásný dřevěný červený motoráček má jen jeden stín na kráse. Byl to, bohužel, právě on, který se v listopadu 1960 stal jedním z účastníků srážky u Stéblové. Zahynulo tam tehdy 118 lidí, někteří i z mého okolí. Bylo mi tehdy pouhých 5 let, přesto si pamatuji, co to bylo za hrůzu. Jaga.
Tenhle patří spolku železničních nadšenců z Rakovníka. Vyfotili jsme si ho v Ledečku na trati 212. Nakonec jsme se s nimi svezli až do Hlinska. A bylo to moc fajn. /datum je chybné/
babajaga: název Hurvínek slyším poprvé, u nás se nepoužíval, jelo se buď vlakem nebo autobusem, i když to byl a stále je krátký, malý, vrnivý motoráček, byl to vlak.
Co se týče neštěstí u Stéblové, asi to je pro většinu lidí novinka z dávné historie. Díky za připomenutí, stojí za to si o tom něco přečíst. I malé vláčky, jedoucí zdánlivě pomalu mohou udělat neštěstí. Další neštěstí jsou lidé a řidiči, kteří nedbají na bezpečnost a přecházejí koleje nebo přejíždějí přes přejezd když blikají červená světla nebo jsou dokonce dole závory. Těm by měli sebrat řidičák na doživotí.
Vlak nebo autobus? Každé má své kouzlo. Jízda zatáčkami stále do kopce po staré silnici od Turnova do Liberce přes Záskalí byl krásný zážitek. Dnes je zážitek rychlá přímá jízda z Praha do Liberce, tak rychlá, že to je rychlejší než přejet z jednoho konce Prahy na druhý.
Pokud jde o peníze, tak vlaky jsou dražší, než bus, navíc opět podražily, a od června nám důchodcům ruší 25% slevu. (Děkujeme). Takže za mě bus.
Hlasuji za vlak, a to i ve velkoměstě. Ze Smíchova do Velké Chuchle v hlavním městě na dostihách to bylo mžikem, s MHD jízdenkou. Jenom to chce malinko znát jízdní řád. Pohodlí proti autobusu je nesrovnatelné. Nejraději mám staré rychlíky, co se jmenují po hudebních skladatelích, na Linec. Rozhlasem tam člověka přivítají, občerstvení nabídnou (jezdím kvůli úspoře s termoskou), se slevou to není dražší než BUS. V autobusu mi bývalo špatně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.