Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chození k prostitutkám

Od: svatyotec odpovědí: 13 změna:
Je normální, když někdo pravidelně využívá prostitutek? Má takový člověk normální sexualitu?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ovczaak*
hodnocení

5x

předpokládejme,že to je člověk,který žije single... pokud chce sex,má dvě možnosti. -vyrazí do města,nějakého baru. tam si vyhlédne cíl a začne konat. rozjede veškeré své schopnosti v oboru balistiky,platí pití,případně večeři,taxíka atd. ve finále se dozví "díky za fajn večer,pa!" ke studiu anatomie už nedojde,čas a finanční investice jdou vniveč. -anebo vyrazí za prostitutkou. investuje,získá protihodnotu,kvalitní,to je téměř jisté. pokud ponecháme stranou výstřelky ve formě pohlavních nemocí,zdá se mi to být dobrá volba,ne? podotýkám,já za prostitutkama nechodím,vadilo by mi to vědomí,že se mnou nesexuje,protože chce ale protože jde o prachy...

kaktuss

Pokud se ponechá stranou, že se člověk může nakazit klidně i smrtelnou chorobou tak se to zdá být dobrou volbou.

Chápu, je 1.4. :D:D Pán je vtipálek :D

lll*
hodnocení

2x

Nelze to genealizovat, obecně lze říct, že to neni nic nenormálního a o sexualitě to moc nevypovídá. Záleží taky na tom, co považujete za sexualitu.

sebod*
hodnocení

2x

proč by neměl mít "normální" sexualitu? Ano, je to normální. Otázkou je, zda je to morální vzhledem k případné partnerce. Ale to bychom mohli rozvíjet dál. Nemůže si za to partnerka sama, protože sex odmítá a je pouze ochotná jednou za měsíc zaujmout pozici ležícího prkna na maximálně 5 minut ;)

hodnocení

1x

Proč by neměl mít normální sexuální styk. S prostitutkou se přece dohodne na způsobu sexu, on platí, on si může diktovat podmínky a je na ní, jestli jí to vyhovuje, nebo ne. Nebo jak to myslíte? Jako jestli je on normální, když chodí za prostitutkama. No pořád lepší než kdyby někde lítal po parku a znásilňoval. Nebo to by se Vám zamlouvalo víc? A jestli jste Vy "svatýotče" , tak klídek, jste normální. A až si najdete přítelkyni, tak to ani nepozná. Když jí to ovšem v záchvatu sdílnosti nevyblekotáte sám.

bambula*
hodnocení

1x

Samec pán tvorstva, mladej, středně starej, starej i přestárlej je nadrženej, finančně na to má, je mu jedno kolik různých samců barev i slintáků se tam již klepalo, nebero v potaz riziko a jde se vysemenit, bejvaloto, je to a bude to pro určitou část elegánů s určitou mozkovou kůrou normální.

liska*
13.04.17 23:24

bambulo*smich*

vanad1*
hodnocení

0x

Ano, má normální sexualitu. Lehká děvčata mají naprosto vše stejné, jako jiná levnější děvčata. Proč se ptáte? Chcete adresu?

iz*

Možná jste měla dát přednost vnitřní poště, tady přece není žádná seznamka... (–:

maara*
hodnocení

0x

Sexualitu má heterosexiální, pokud je prostitutka žena .. na tom se nemění, ať souloží zadarmo nebo za peníze (nikdy to úplně zadarmo není, ale to sem teď netahejme *smich*) ... zdali je to normální, těžko říct, každý považuje za něco normálního něco jiného.

Podle určité teorie lze za normální pokládat u dané osoby věc dělanou opakovaně, po delší dobu .. .tedy pro toho člověka by mohlo jít o normální věc.

Jiný výklad zase za normální, považuje věc kterou dělá většina .. z tohoto pohledu to tedy normální není.

hodnocení

0x

Proč by to nemělo být normální, je to služba jako každá jiná.Nevím co je u Vás normální sexualita, ale se službami prostitutek to nemá souvislost.

liska*
hodnocení

0x

Normální? Jak se to vezme. Kdyby tam chodil můj chlap, tak řeknu, že to není normální. Ale jak jsem stará, nevím, nakolik je to běžné, ani jak vypadá ceník služeb.

vykuk*
hodnocení

0x

Je svoboda, tak i tohle je jedna z činností, která se dá provozovat. A vlastně nejdražší prostitutka je přece manželka, té musíte dát celou vejplatu a té cizí pouze její odměnu za provedení práce.

Já jsem asi staromódní, ale zatím skoro vždy jsem se "pouze" miloval a na SEX s někým cizým bych neměl žaludek.

Důvodů, proč vyhledat služeb prostitutky, může být mnoho a proto bych ty lidi nesoudil. K odsouzení je násilník, který přepadává a znásilňuje, když by si to mohl "legálně" zaplatit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]