Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový problém jsem v práci doma jdu nekam a furt mam nutkání křečovitě škubat levym ramenem a celou rukou nejde to zastavit at neco dělám snažim se být v klidu ale stejně. Došlo to tak daleko že už to docela dost bolí. Tohle mam každý den .Když sem o samote tak ten škub přejde do dlouhý křeče kdy zapojuju celou levou ruku skoro jako neaký záchvatek přitom nevim proč zadržuju dech u toho . Ovšem vše co tu píšu jde samo nedelám to já . Něco jakoby v hlavě mě k tomu nutilo pod záštitou že se mi uleví. ale přitom to je horší a horší . Vim že mam jít k doktorovi ale obvodní mi nedokáže říct jestli to je psychycký nebo neurologický problém . škubu i krkem vše na levé straně. náhodou neznáte podobné případy popřípadě řešení? jsem z toho strašně vyčerpaný a unavený nejraději by jsem zalehl do postele a spal nekolik týdnu . díky za odpovědi a sry za psaní .klepe se mi u toho ruka vlastně nevedomky napínám při psaní ruku .. auu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.