Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Navzdy sama?

Od: gua odpovědí: 14 změna:
zdravim...je mi 18 let,nnikdy jsem neměla kluka, nemám dokonalou postavu,ale snad celkem fajn povahu. Vzdy jsem se snazila zit spise zivot druhých, dohazovala kamaradkam kluky a pak z toho byla stastna a zila jejich vztahem. Jenze jsem se změnila,ale je mi uz dost let na to,abych si nekoho nasla. Zacinam mit obavy,ze zustanu sama :(

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ronyx*
hodnocení

4x

Klídek - zůstat sám je možné pouze jako výsledek vlastního rozhodnutí, což u tebe podle tvého psaní nepředpokládám. Ono začátek nějakého vztahu někdy přijde jako blesk z čistého nebe, bez varování ;)

hodnocení

3x

Zdravím. Jste ještě hodně mladá, abyste musela mít strach, že zůstanete bez partnera. Je dobře, že máte fajn povahu, to je důležitější, než cokoliv jiného. Ani muži nejsou dokonalí a nebojte se, toho pravého pro sebe jistě potkáte. Život máte před sebou a nemáte kam spěchat. Ani nemáte vůbec nic zmeškáno, věřte tomu!

kacer*
hodnocení

2x

Buď v klidu, jsi mladá a máš celý život před sebou a chlapů jsou mraky, dobrých i špatných. Je fajn, že jsi se rozhodla dělat něco pro sebe, ale neskoč hned prvnímu do postele abys nebyla sama. Tak teď ti můžou kamarádky dohodit někoho. Nevadí, že nemáš dokonalou postavu, nikdo není dokonalý a věr mi jako chlapovi, že povaha a to jaká holka celkově je je důležitější než nějaká postava. Krásná postava a tvář zestárne, tak nezoufej, určo si fajn holka a někoho si najdeš.

dominicaris
hodnocení

2x

AHoj.

Nesmutni. Je mi 24 let a ještě jsem se s dívkou ani nepolíbil. Vím, že některým to přijde pomalu jako vada, ale já si chci počkat na tu pravou, se kterou poté zažiji všechno. Možná jsem moc naivní, ale myslím si, že v jedné z nejdůležitějších věcech (pro mě) na světě se vyplatí nic neuspěchat.

martinaa*
hodnocení

1x

Máš pravdu, pokud nemáš od 15 kluka a nemáš dokonalou postavu, zůstaneš NAVŽDY sama.

Ale jinak by bylo dobrý odložit stupidní knížky Lanczové a spol. a začít se koukat kolem sebe. Navždy pro tebe asi znamená do 20 let, ne? Všimla sis, že lidé žijí třeba do 60, 70, 80 let?

hodnocení

1x

Gua, měla bys místo strachu ze samoty a také špatné nálady z toho, že děláš dohazovačku, kuplířku, popracovat sama na sobě. Nejen to, co máš na sobě, ale také, co máš v hlavě. Když si myslíš že nebudeš budit zájem zevnějškem, popracuj na tom, co máš v hlavě a jak se prezentuješ. Je hodně silných žen a přesto jsou atraktivní a milované. ;) Měla jsem kolegyni, která byla korpulentnější. Moje maminka o ní řekla: "Ona je tak pěkná, že vůbec nevadí, že má nějaké kilečko navíc.";) Začni mít ráda sama sebe. Oblékej se žensky, neodbývej se džegínami a dlouhými svetry. Měj upravené vlasy a obličej. To ti pomůže chovat se žensky. Nedělej ze sebe bezpohlavního, tvora s kily navíc. Jsi žena, mladá žena, buď na to pyšná!*hej* Hodně štěstí a laskavý osud. babka

doplněno 31.03.17 10:53:

Nejsou ošklivé nebo krásné ženy. Jsou jen dobře nebo špatně upravené! sdilejte.to/...

hodnocení

0x

Nikdo se nenarodil proto, aby byl navždy sám, všichni potkáme lásku. Ted se věnuj svým koníčkům a zálibám a až nebudeš nikoho hledat a budeš to nejmíŃ očekávat, někoho potkáš, bude to bezvadný kluk a bude tě míit rád. Ale jak na to budeš stále myslet, budeš to hodně oddalovat.

fugass*
hodnocení

0x
Klid gua. To přijde. Hlavně to nehledej násilím a hrr honem rychle někoho. Hlavně někde na diskotéce nějakýho borce s patkou a super mobilem. Zklame tě a zhnusí ti to.

hodnocení

0x

Já jsem kdysi uvažovala podobně, no a teď jsem ráda, když jsem opravdu sama a nikdo z rodiny neotravuje. Pokud máš takové myšlenky, tak si chytrá, protože hloupým spousta věcí nedojde a začni ty kluky dohazovaz sama sobě, ne kamarádkám.

figurek*
hodnocení

0x

Ale klid. On se někdo najde a nepochybně je dost blízko.

Hlavně bych ti poradil : Až se nějaký kluk objeví, nepadej z něho do mdlob, neskákej mu na krk a nezblbni do něho. To se holkám někdy stává.

amo

Jestli chces mit jasno, jak to s tebou bude, nech si vestit, od ceho jsou kartarky? :)

hodnocení

0x

V 18-ti letech je to předčasné, tyhle obavy. A klukům se vždycky ideály nelíbí, někdy se spíš toho i bojí, takže klid. Ono to přijde :).

hodnocení

0x

Fakt jsi hodně mladá a život máš celý před sebou. Já bych se snažila něco se svou postavou udělat, abych se sama dobře cítila. Jestli tu sílu v sobě nenajdeš, tak se nemusíš hroutit, hlavně hledej kluka, který taky nebude princ na bílém koni, ale normální kluk s milou povahou a třeba taky s nějakým tím nedostatkem. Třeba může mít i stejné obavy, jako máš Ty a bude šťastný, že Tě našel. Je mi už dost let a něco jsem už v životě zažila i viděla, tak Ti můžu říct, že často hodně záleží víc na té povaze, než na vzhledu . Možná si na toho pravého chvíli počkáš, až stejně staří kluci dozrají a pochopí to. Mám známé, kde on je pěkný, vysoký, štíhlý chlap a ona je dost obézní na to, aby v ní člověk našel hezké rysy, které kdysi, za mlada, mívala. Zestárli spolu, on ji téměř nosil na rukou a ona mu ještě občas, ze sportu, zahýbala. Mně to dlouho hlava nebrala. Přesto by od ní neodešel a klepal se, aby ji neztratil. Byli spolu šťastni. A víš proč? Všude jí bylo plno, byla příjemná, uměla vytvořit bezpečnou a pohodovou atmosféru v rodině, měla organizační talent atd. On, ten krásnější se vlastně bál, aby ji neztratil. Je to hodně v Tvé hlavě, ve Tvém vystupování, jestli umíš lidi zaujmout, pobavit, přitáhznout taky k sobě pozornost, prostě ukázat jaká uvnitř jsi. Věř si, ten pravý se určitě najde, i když těžko hned na poprvé, to se stává málokdy.

hodnocení

0x

Strach ze samoty může pramenit i z toho, že to vidíš u někoho z blízkých - např. teta, strýc. Nebo má někdo z tvých blízkých obavy, že skončíš sama. Říkají třeba: "Hlavně abys nedopadla jako teta Bláža nebo strýc Franta." Ty obavy na tebe přenesou. Člověk se bojí, že zůstane sám, ale zároveň může mít obavy i z toho, že si špatně najde partnera a skončí vlastně taky sám. Sice s partnerem, ale bude si připadat sám. Takže ta samota bez partnera není zas tak strašná. Máš ještě spoustu let před sebou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]