Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dotaz. Můj kluk mě poprvé prstil, chvilkama to sice bolelo, ale i tak sem si myslela, že to bude v pohodě. Ale po tom sem šla na WC a měla sem naprosto celé kalhotky od čisté krve (ne, mestruační) a občas se objevovali i malinké kousky krve. Je to normální? Co mám dělat? Bojim se to někomu říct a nechci jít ke gynekologovi :/
Bože, Bože. Než začneš sexovat, tak si laskavě něco přečti. Něco o svém těle, o jeho stavbě, pochodech, které v něm probíhají ! Použila jsi termín MASIVNÍ krvácení. No, jestli u Teba opravdu došlo k masivnímu krvácení, tak tahle moje odpověď je již zbytečná, protože jsi již zřejmě vykrvácela
Ano, po protržení panenské blány je krvácení normální. MASIVNÍ krvácení ale normální není.
Trošku to odlehčím: když nechceš jít ke gynekologovi, tak zkus instalatéra, třeba utáhne kohout. pane bože, proč jsou ty dnešní děti tak hloupý a nezodpovědný ... snad jsem takovej taky nebyl ... a mé děti nebudou
... sebod bod
.
A ty se rozmysli, zda je to krvácení nebo masivní krvácení? Pokud to druhé, mazej na pohotovost !
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.