Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Je mi 62 let již nepracuji. Byl jsem u doktorky ohledně bolesti břicha na pravé straně tak 20cm od pupku. Poslala mne na odběr krve kde byl poznačen zánět a jiné. Odběr byl v pořádku tak mi napsala tablety Neurol. Tablety neberu pořád ale bolesti mám i dále. Mužete mi poradit co si koupit volně v lékárni aby bolest již nebyla? Děkuji.
Dobrý večer.
Nestačím se divit,opravdu !
Ta Vaše felčarka Vám na bolest břicha napsala Neurol?
Neurol je na psychické problémy.Navíc z řady benzodiazepinů a ty jsou silně návykové
Okamžitě vyměnit lékaře.
Dobrý den, Karle, jestli se nepletu, vložil jste sem otázek ohledně zdravotního stavu více. Přes internet opravdu nikdo nedokáže posoudit, co Vám je, proto jediná rozumná rada zní: navštívit lékaře.
Abych pravdu řekla, působí na mne Vaše otázky dojmem, že se hodně sledujete, což nemusí znamenat, že žádné problémy nemáte.
Jestli má Vaše lékařka podobný pocit a jestli vyšetření nezjistilo žádnou příčinu, mohl by podle jejího úsudku (na základě znalosti Vašeho zdravotního stavu!) pomoci i ten Neurol.
Ale můžete si vyžádat další vyašetření, nechat se poslat k psychologovi (pokud by sledování zdraví bylo přehnané), změnit ošetřujícího lékaře, vyžádat si prostřednictvím zdravotní pojišťovny bezplatnou konzultaci u dalšího lékaře. Prostě možností máte mnoho.
Ale hledání příčin, "zkušeností" a rad přes internet nedoporučuji. V případě zdraví byste si mohl uškodit. Dejte nám vědět, pro co (nejen z výše uvedeného) jste se rozhodl a jak jste pochodil.
NIkdo z nás není lékař a nikdo z nás nemá právo posuzovat nebo dokonce zpochybňovat postup Vaší lékařky. Jestli se Vám na jejím postupu cokoliv nezdá, nebo jestli Vás zajímá další odborný názor, nehledejte v internetu, ale obraťte se na dalšího lékaře. Bezplatnou konzultaci si můžete vyžádat prostřednictvím své zdravotní pojišťovny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.