Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bolest břicha

Od: karel78 odpovědí: 5 změna:

Dobrý večer. Je mi 62 let již nepracuji. Byl jsem u doktorky ohledně bolesti břicha na pravé straně tak 20cm od pupku. Poslala mne na odběr krve kde byl poznačen zánět a jiné. Odběr byl v pořádku tak mi napsala tablety Neurol. Tablety neberu pořád ale bolesti mám i dále. Mužete mi poradit co si koupit volně v lékárni aby bolest již nebyla? Děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý večer.

Nestačím se divit,opravdu !

Ta Vaše felčarka Vám na bolest břicha napsala Neurol?

Neurol je na psychické problémy.Navíc z řady benzodiazepinů a ty jsou silně návykové *zed*

Okamžitě vyměnit lékaře.

neurol.psychoweb.cz/...

iz*
hodnocení

2x

Dobrý den, Karle, jestli se nepletu, vložil jste sem otázek ohledně zdravotního stavu více. Přes internet opravdu nikdo nedokáže posoudit, co Vám je, proto jediná rozumná rada zní: navštívit lékaře.

Abych pravdu řekla, působí na mne Vaše otázky dojmem, že se hodně sledujete, což nemusí znamenat, že žádné problémy nemáte.

Jestli má Vaše lékařka podobný pocit a jestli vyšetření nezjistilo žádnou příčinu, mohl by podle jejího úsudku (na základě znalosti Vašeho zdravotního stavu!) pomoci i ten Neurol.

Ale můžete si vyžádat další vyašetření, nechat se poslat k psychologovi (pokud by sledování zdraví bylo přehnané), změnit ošetřujícího lékaře, vyžádat si prostřednictvím zdravotní pojišťovny bezplatnou konzultaci u dalšího lékaře. Prostě možností máte mnoho.

Ale hledání příčin, "zkušeností" a rad přes internet nedoporučuji. V případě zdraví byste si mohl uškodit. Dejte nám vědět, pro co (nejen z výše uvedeného) jste se rozhodl a jak jste pochodil.

doplněno 05.04.17 11:04:

NIkdo z nás není lékař a nikdo z nás nemá právo posuzovat nebo dokonce zpochybňovat postup Vaší lékařky. Jestli se Vám na jejím postupu cokoliv nezdá, nebo jestli Vás zajímá další odborný názor, nehledejte v internetu, ale obraťte se na dalšího lékaře. Bezplatnou konzultaci si můžete vyžádat prostřednictvím své zdravotní pojišťovny.

hodnocení

1x

Nic nekupovat a navštívit jiného lékaře.

prazskejpepik*
hodnocení

0x

zašel bych raději k jinému lékaři a hned. tady Vám sice neporadí Neurol, ale někdo možná ještě něco horšího :-D

agag
hodnocení

0x

Jděte k lékaři. U bolesti musíte zjistit příčinu, ne ji překrývat léky. Kdby to byl třeba slepák, mohl by vám taky prasknout a můžete být mrtvý v řádu minut. Neurol je na nervy, ne na bolest, ani na léčbu bolesti břicha. Takže jděte k lékaři.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]