Nejste přihlášen/a.
zdravim,potřebuju do čtvrtka na uřad papír z práce,vedoucí to dela vše na posledni chvili,tim padem mi napsala,že nevi zda to budu mizt zítra na prodejne..prý by mi to poslala oskenované na meil,jak si to mám vytisknout když nemám tiskárnu, a jak to mám stihat když zítra nejsem doma,? musim tam být hned ráno,to taky nikde nevytisknu když nemam nikde otevřeno ješte. jak to mám kde vytisknou když to budu mit v meilu?
ja ten obchod asi nevlastnim že? když mam být nekde rano, a hold neotvíraj ve 4 ráno! nebudu si kuli tomu kupovat tiskárnu jen že nejsou schopni me to poslat vcas...vedely to týden. jen potřebuju proste to nekde vytisknou když nejsou schopni mi to donst na prodejnu. nevim na co hned flashku,stačí muj meil ne?
Dobrý den. Napadá mě, po domluvě jim ten mail přeposlat. Ať Vám řeknou adresu, Vy jim mail přepošlete a oni si to vytisknou. Třeba tu adresu máte v nějakém jejich dopise, pokud nějaký poslali.
dobrý den,komu jako na ten uřad pro tu paní ji to přeposlat na meil? nevim zda to zítra budu mit prej se ozvou z práce...ale nevim jak ji to mam dat vedet protože už tam určite nebudou abych jim zavolala na uřad. jsou tam do 11 jen. takže adresu mi asi neřeknou hned.
nebydlim ve meste,u nas nikde fashky nemaj,ani s tim neumim...pošlu jim to asi na uřad...jen nevim jak seženu teda ten meil té pani ke který chodim:/
nemyslíte že asi každá přepážka má jinýho cloveka tudiž jiný meil? potřebuju k jedné paní ke kerý chodim meil ne abych to poslala na uřad a ona ani nevedela kde to hledat,musi to mit ve svým pocítači kde pracuje
No tak nám napište jméno té paní referentky a název úřadu a město a pokusíme se to zjistit. Na internetu to jistě je.
Dnes má každá i docela malá organizace svoje internetové stránky. Natož úřad. Pak je tam rubrika kontakty. Tam si najdete svoji paní podle jména. Pokud si jméno nepamatujete, je možné to poslat na podatelnu. Podatelna slouží mimo jiné těm, kteří z nejrůznějších důvodů nemohou jednat přímo s konkrétním úředníkem.
Mrkněte sem, mohl by to být ten kontakt který potřebujete..
odborný poradce pro zprostředkování
Bc. Lenka Vyhnalíková
950 105 423
Pokud máte sjednanou schůzku na čtvrtek na ÚP, pak jste povinna se na ni dostavit. I kdybyste ještě neměla požadovaný dokument. Jako uchazeč o zaměstnání máte své povinnosti, s kterými jste se jistě seznámila. Takže víte, že pokud se nedostavíte na sjednanou schůzku, můžete být sankčně vyřazena z evidence.
aha je to možné dekuju moc...) zkusim ji napsat zítra esi bych ji to mohla teda poslat z meho meilu že to nema doma ješte...a asi i zavolat pak esi tam mám teda vubec chodit kdž ji to pošlu...což asi bud muset ne? ac z toho zjisti esi budu brát podporu nebo ne..takže tam asi stejne musim
Připadáte mi jak jeden bývalý kolega-vžda hledal milion pět důvodů jak něco nesplnit-neudělat než jít a splnit zadaný úkol!Oni věděli oni nedali,já nemám ...Vy jste nevěděla? Když oni (vedoucí ) to ví již týden,jak dlouho to teda víte Vy?
Ještě jsem neviděl nikoho,kdo má PC že nemá jak přenášet data a pokud opravdu nemá flashdisk,pak má vypalovačku CD nebo dnes již DVD,pokud ne BD disků a zásobu prázdných disků!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.