Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde tisknout

Od: misel* odpovědí: 23 změna:

zdravim,potřebuju do čtvrtka na uřad papír z práce,vedoucí to dela vše na posledni chvili,tim padem mi napsala,že nevi zda to budu mizt zítra na prodejne..prý by mi to poslala oskenované na meil,jak si to mám vytisknout když nemám tiskárnu, a jak to mám stihat když zítra nejsem doma,? musim tam být hned ráno,to taky nikde nevytisknu když nemam nikde otevřeno ješte. jak to mám kde vytisknou když to budu mit v meilu?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nic nemám, nikde nikdo není...
No něco proto holt musíš udělat.
Třeba si tu flešku musíš koupit.
A v každým copy centru ti to vytisknou.
misel*
hodnocení

ja ten obchod asi nevlastnim že? když mam být nekde rano, a hold neotvíraj ve 4 ráno! nebudu si kuli tomu kupovat tiskárnu jen že nejsou schopni me to poslat vcas...vedely to týden. jen potřebuju proste to nekde vytisknou když nejsou schopni mi to donst na prodejnu. nevim na co hned flashku,stačí muj meil ne?

hodnocení

0x
Když nemáš tiskárnu, tak přílohu emailu dát na flešku a nechat vytisknout u známých, příbuzných, v nějakým copy centru.
Případně tiskárnu zakoupit.
Možností je mnoho.
misel*
hodnocení

flasku nemam...ptala sem se nikdo taky ne..

hodnocení

0x

Dobrý den. Napadá mě, po domluvě jim ten mail přeposlat. Ať Vám řeknou adresu, Vy jim mail přepošlete a oni si to vytisknou. Třeba tu adresu máte v nějakém jejich dopise, pokud nějaký poslali.

misel*
hodnocení

dobrý den,komu jako na ten uřad pro tu paní ji to přeposlat na meil? nevim zda to zítra budu mit prej se ozvou z práce...ale nevim jak ji to mam dat vedet protože už tam určite nebudou abych jim zavolala na uřad. jsou tam do 11 jen. takže adresu mi asi neřeknou hned.

Asi by šel email přeposlat buď na úřad a nebo do nějakýho copy centra kde ti to vytisknou. Ale pořád mě přijde nejjednodušší koupit si flešku, není to nic drahého, přílohu si tam uložit a pak s fleškou v kapse vyrazit do copy centra.
misel*
hodnocení

nebydlim ve meste,u nas nikde fashky nemaj,ani s tim neumim...pošlu jim to asi na uřad...jen nevim jak seženu teda ten meil té pani ke který chodim:/

satak
Jistě ti ta paní,ke které chodíš dala kartičku s kontakty na ní(telefon,email)...
Jinak kontakty najdeš na stránkách příslušného úřadu(tam kam chodíš?).Internet dnes mají volně v každé hospodě.
Dle tvého dotazu se jen bavíš...
misel*
hodnocení

nemyslíte že asi každá přepážka má jinýho cloveka tudiž jiný meil? potřebuju k jedné paní ke kerý chodim meil ne abych to poslala na uřad a ona ani nevedela kde to hledat,musi to mit ve svým pocítači kde pracuje

No tak nám napište jméno té paní referentky a název úřadu a město a pokusíme se to zjistit. Na internetu to jistě je.

repkin*
Pokud jste člověk nad 50 let, pak Vaše odpovědi chápu. Pokud jste mladší, tak je to jen ostuda, lenost a výmluvy.
sebod*

Jenyk. Někde nechtějí kopírovat z flešky kvůli možným virům. Potom je lepší přeposlat na meil

No, logiku to má, ale osobně jsem to nikdy nepotřeboval, tudíž s tím nemám zkušenosti.

hodnocení

0x

Dnes má každá i docela malá organizace svoje internetové stránky. Natož úřad. Pak je tam rubrika kontakty. Tam si najdete svoji paní podle jména. Pokud si jméno nepamatujete, je možné to poslat na podatelnu. Podatelna slouží mimo jiné těm, kteří z nejrůznějších důvodů nemohou jednat přímo s konkrétním úředníkem.

misel*
hodnocení

je to zřad rosice pani vyhnalikova..ale adresu nikde nevidim teda na meil

Mrkněte sem, mohl by to být ten kontakt který potřebujete..

portal.mpsv.cz/...

odborný poradce pro zprostředkování

Bc. Lenka Vyhnalíková

950 105 423

Lenka.Vyhnalikova/...

doplněno 28.03.17 18:12:

Pokud máte sjednanou schůzku na čtvrtek na ÚP, pak jste povinna se na ni dostavit. I kdybyste ještě neměla požadovaný dokument. Jako uchazeč o zaměstnání máte své povinnosti, s kterými jste se jistě seznámila. Takže víte, že pokud se nedostavíte na sjednanou schůzku, můžete být sankčně vyřazena z evidence.

E- mail je: Lenka.Vyhnalikova@bo.mpsv.cz a telefon 950 105 423.

misel*
hodnocení

aha je to možné dekuju moc...:)) zkusim ji napsat zítra esi bych ji to mohla teda poslat z meho meilu že to nema doma ješte...a asi i zavolat pak esi tam mám teda vubec chodit kdž ji to pošlu...což asi bud muset ne? ac z toho zjisti esi budu brát podporu nebo ne..takže tam asi stejne musim

Budete vůbec umět ten email přeposlat? Vážně o tom pochybuji. Když, tak napište a poradíme.

hodnocení

0x

Připadáte mi jak jeden bývalý kolega-vžda hledal milion pět důvodů jak něco nesplnit-neudělat než jít a splnit zadaný úkol!Oni věděli oni nedali,já nemám ...Vy jste nevěděla? Když oni (vedoucí ) to ví již týden,jak dlouho to teda víte Vy?

Ještě jsem neviděl nikoho,kdo má PC že nemá jak přenášet data a pokud opravdu nemá flashdisk,pak má vypalovačku CD nebo dnes již DVD,pokud ne BD disků a zásobu prázdných disků!

misel*
hodnocení

Boze dalsi chytrak...vedely to tyden ze to potrebuuju k urc.datumu. ja sem se to dotvedela az dnes,

Všichni to věděli týden a jen ty teprve dnes?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]