Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chtěla bych Vás poprosit, jestli byste mi mohli poradit, zda když zajdu do obchodu, kde nabízí tisk, kopírování a skenování (např. uvádí potisky na tričko či dát do svazku nějaké dokumenty, tisk fotografií), zda je tam možné si vytisknout i např. jen 4 listy papíru např. černobíle? A např. i barevně formuláře na daňové přiznání? Já jen, že jsem nikdy v ničem takovém nebyla a nyní bych potřebovala si něco vytisknout a nemám kde a nerada bych tam byla za exota. Ještě by mě zajímalo, pokud by to bylo možné si to takto vytisknout, tak jakým způsobem? Musím ten text např. uložený na flash disku, nebo mě pustí k PC abych si to na netu našla a sama vytiskla? To bych byla nejraději, ale pochybuji o tom, že to tak bude. A kontrolují či evidují si to, co si zákazníci tisknou?
Napadlo mě ještě, že by to možná mohlo jít i v knihovně, kde by měli PC na prohlížení netu, ale netýká se to témata knih ani nic podobného, tak nevím, zda by to šlo.
Snad jsem se vyjádřila správně.
Předem Vám děkuji za Vaše odpovědi.
Hezky den. V některých prodejnách mají Copy centrum. Vytisknou Vám na požádání cokoliv. V knihovně to samé, máte možnost si tam vytisknout co potřebujete. Podobnou službu nabízejí i informační centra.
V knihovně a v Informačním centru máte přístup na internet, takže si vyhledáte cokoliv potřebujete. V obchodě většinou chtějí flešku.
Ne, nikdo nic neeviduje, nesleduje. Ta doba je již za námi . Jo a stránka černobílá stojí většinou 2,- Kč
Vilík nejen estét, ale i znalec. Jojo, děkuji za doplnění. Správná poznámka. Ale paní třeba bude elektronicky vyplňovat, tak proto chce tisknout.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.