Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nevědomky sdílená fotografie

Od: lukas126® odpovědí: 15 změna:
Dobrý den,
Jeden můj spolužák mi řekl že existuje jedna stránka na FB. Při mém zjištění jde o stránku, která lidi jednoho typu zesměšňuje.
Nevíte jak se přesně toto nazývá a jaký postih by je mohl čekat?
Děkuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

Lákáši, žádná "nevědomky sdílená fotografie" neexistuje, každý, kdo něco sdílí, o sdílení ví. Jak se to nazývá a co jim hrozí, rozebírat nebudu. Nikdy nesdílej fotografie žádných osob a nebude ti nic hrozit.

A nenahrávej do internetu ani nepřeposílej e-mailem nic, co jsi sám nevytvořil. K cizím dílům bys potřeboval souhlas autora, ke zveřejnění fotek osob i souhlas zobrazených osob.

Výjimkou jsou díla, která jejich autoři dali bezplatně k volnému použití. Ty najdeš v různých databnkách "free" obrázků apod.

hodnocení

2x
A co vám na tom vadí? Lidi dneska zesměšňují kde co a takových podobných stránek je na fb mraky. Vám se vás styl líbí a to je důležité. I kdyby stránka zmizela, stejně se vždy najde někdo, kdo si z vás bude dělat strandu. Tak proč to brát tak vážně? Být vámi, tak to prostě neřeším.

hodnocení

Jenže je na FB stránka kde jsou fotky cizých lidí (tuto fotku jsem zajisté nedali) a na jedné z nich jsem bohužel i já. Docela mě to naštvalo, jelikož je to pro ty lidi i mně osobně hnusné. Jedna se o stránku Mullat hunting PRO. Právě proto se ptám
iz*

Vyzvi správce stránky, aby tvou fotografii odstranil. Víš, kdo ji tam vložil?

27.03.17 21:17
hodnocení

Ano

taková stránka na FB neexistuje

doplněno 27.03.17 22:44:

aha, tak máte v názvu chybu ;)

hodnocení

Pokud nevěříte tak zde máte screen této stránky
Nevědomky sdílená fotografie
iz*

Stránka na FB a skupina na FB jsou dvě různé věci.

hodnocení

Mě je upřímně jedno jestli je to stránka nebo skupina. Mně vadí již zmíněný obsah.
iz*

Lukáši, pokud chceš s něčím poradit a někdo ti věnuje svůj čas, měl bys i ty věnovat své otázce trochu pozornosti. Na rozdíl jsem tě upozornila proto, že kvůli tvé nepřesnosti Mikihans zbytečně ztratil čas. Lidé ti tu poradí ochotně a rádi, ale neměl bys jim "házet klacky pod nohy".

A hned vis jak se nazyva.

hodnocení

Aha tak to se omlouvám, nejde mi vypnout autokorekce.

hodnocení

0x

Dík za odkaz na skupinu, dost mě pobavila. *frajer* To, že nemáš smysl pro humor a nadsázku a nedokážeš se zasmát sám sobě, je tvůj problém.

A když ti ta skupina vadí, je fakt dobrý nápad jí dělat reklamu? *smich*

davidc
hodnocení

0x

Pokud jsi tuto fotku sám nebo někdo z fotky nahrál na facebook, tak si s tím lidi už můžou dělat co chtějí.

hodnocení

Fotka, ktera se zde nacházý jsem nevytvořil a nesdílel. Foto, které je zde je vyfoceno někým cizím. NE MNOU.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]