Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak zhubnout na břiše?

Od: onugifeb odpovědí: 2 změna:

Chci se ještě zeptat. Měřím asi 181 cm, vážím 80 kg a obvod okolo pasu mám 93 cm. Ruce a nohy mám velice štíhlé, ale potřebuji trochu ještě snížit obvod okolo pasu ( zdravotní důvody) a pak nějak posílit břišní svaly. Mám asi méně svalové hmoty.

Velice rád chodím chodím, občas si lehce zaběhám či projedu na kole.

Co mě doporučíte?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Na youtube je toho spousta, ale vzhledem k nemocným játrům bych doporučovala vhodné cvičení konzultovat s lékařem.

hodnocení

0x

Dobrý den,Michale.

Větší břicho můžete mít od nemocných jater,ale je možné,že tím to způsobené není.To ví opravdu pouze pánbůh.Je také pravděpodobné,že máte oslabené zádové svalstvo.Proto i větší břicho.Zkuste se zaměřit na LEHKÁ cvičení zad.V prvé řadě.

Každopádně játra mají velikou regenerační schopnost.Což jistě sám víte.

Pro jejich zlepšení berete Ostropestřec.To je moc dobře.Ten je skvělý.

-----

Z dalších bylinek,a především jarních...Trhejte si pampelišku a baštěte ji.Prostě jen tak,celou.Její hořčiny jsou také na játra skvělé.Až začnou růst kopřivy,to samé.

Jenom,kdyby lidé věděli,jak je úžasná.

Čtěte : bylinkyprovsechny.cz/...

abecedazahrady.dama.cz/...

Ještě Vám posílám velmi účinná cvičení čchi-kung od pana Vocáska.

Zdůrazňuji,účinná !

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]