Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám takový problém, v roce 2015 jsem si od společnosti Perfect Money půjčila 3000 rychlou půjčku. Celé jsem to splatila, rok 2016 mi docházeli dopisy, že dlužím a na emailová upozornění jsem jim asi dvakrát odepsala, že jsem vše uhradila. tento rok mi přišel dopis, že když to neuhradím budu mít exekuci, opět jsem jim depsala, že nic nedlužím, vše jsem zaplatila. Poslali mi tabulku splátek, a tak jsem tam tu poslední neviděla, napsala jsem, že jim pošlu všechny transakce na jejich účet, ale bali tak rychlý, že jsem včera obdržela dopis od exekutora, a už mám i zablokovaný účet. Poslala jsem Perfect Money všechny transakce a najednou jim vše sedělo a odepsali, že je všechno v pořádku a že to domluví s exekutorským úřadem. Ale ten jim prý odpověděl, že částku s jeho odměnou 4430 musím zaplatit, a že až to zaplatím, mám jim dát vědět. Ohranila jsem se proti tomu a napsala jim odmítnutí a od té doby nekomunikují. Tudíž jsem musela sama kontaktovat exekutora a napsat, že já nic nedlužila oni v tom měli nepořádek a platit to odmítám. Nevím co mám dělat, dcery spořící účet se mi najednou zkrátil o 7000.
Děkuji fciuhsová
Kontaktoval bych exekutorskou komoru http://www.ekcr.cz asi ideálně telefonicky a věc začal aktivně řešit. Sice věc řešíte, bohužel emaily trvají dlouho a nikde není povinnost na ně ihned odpovídat. Telefon Vám přeci jen zvednou hned a pravděpodobnost odpovědi či rady je tak vyšší ale hlavně rychlejší. Hodně štěstí a dejte pak vědět, jak Vám to dopadlo a zposůb řešení. Určitě nejste jediná, kdo takovýto problém má (měl).
Proč jste se neodvolala na soudní usnesení, kde bylo napsáno, že máte dluh uhradit? Tam jste udělala velkou chybu. Teď se budete bůhvíjak dlouho handrkovat s věřitelem i s exekutorem. Napište stížnost na exekutorskou komoru.
No já vám moc děkuji za radu, hned v pondělí to udělám, a ještě jsem se neobrátila na komoru, protože dopis od exekutora přišel včera.
lidi vy se tomu divite naše exekutorska mafie je nejhorši mafie v cele eu lidi už nezbyva jedina rada odvolat se nalidska prava do strasburku at cely svět vydi jaka je tady exekutorska verbež u nas ještě vam povim jednu pravdivou zajimavost o našich exekutorech maji nastaveny nejvyšši uroky v cele eu jenom pro zajimavost na zapadě maji exekutoři odměnu ve vyši STO procent z častky dluhu jinde v eu to je DVeste procent a u nas tisic procent a kdo za to muže jednoznačně naše asocialni vlada ktera jim ty odměny takhle nastavyla fuj hamba teto vladě opravdu se obavam že jedina možna cesta jak se branit teto ohavne nespravedlnosti dat stižnost na českou exekuci přimo na štrasburk tam snad pomužou když ne tady
otrok. Prosím Tě, nekaž tady bludy s těmi procenty odměn exekutorů. Jak v EU, tak tady u nás. Odměna exekutora nebývý pro dlužníka likvidační. Likvidační jsou lichvářské úroky a smluvní pokuty věřitele. Ale to jsou jeho peníze, nikoliv exekutora. Další nehorázné peníze platí dlužník za právní zastupování věřitele, za nalézací řízení apod. Až potom jsou odměny exekutora. Jiná věc je, JAK exekutor peníze vymáhá a jak o tomto vede účetnictví. To je kapitola sama pro sebe.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.