Nejste přihlášen/a.
Procitala jsem si diskuzi o plisnich na nohou.Mela jsem kolegu v praci,/nez jsem odesla do duchodu/,ktery trpel ne plisni,ale podebiralo se mu stale luzko u nehtu.Nekolikrat mu to rezali a bylo to po par mesicich stejne jako pred tim.Prisel na jednu pani,ktera mu to vylecila.Teda abych byla presna,ne ona,ale jeji zazracne rybicky.Chodil tam mesic den co den,rybicky ho ozdubavaly a po mesici to mel pryc.Byl z toho moc nadseny a vsude to vypravel.Takze tam poslal pani,ktera mela lupenku okolo kotniku.Ta tam tedy chodila tusim o neco dele,ale ma pokoj,aspon co vim z doslechu.Jeste pani poradi co jeste s tim.Vim,ze je i lecitelka. A tak jsem si rekla,ze tohle se mi muze nekdy hodit,az budu mit nejaky problem zdravotni a tak jsem si vzala kontakt.Urcite se na me pani zlobit nebude,kdyz ji tu necham internetove stranky.Zacinam mit totiz problemy s migrenou a tak ji budu tez kontaktovat. Ma velice dobre reference. www.masazemb.cz
Je,to jste mi udelala pani Lindo radost.Nemuzu spat a tak projizdim diskuze a kapla jsem na Vas prispevek.Bydlim kousek od Ml.Boleslavi a tak se hned k pani objednam.Nechtene jsem nekam klikla a nasla jsem jeji dalsi jakoby stranky ci co to je.Vyjelo to na www.masaze.info a pak jsem si zadala M.Boleslav a Masaze Jana a vyjelo mi o ni spoustu.Asi je opravdu dobra,bude problem se k ni objednat.Mam totiz problemy s mocakem a nekdo tam popisuje,ze umi.Nez jit na operaci,to radeji prubnu tohle.opravdu jste mi udelala obrovskou radost.Krista
Předem bych chtěl říci,že plísňové onemocnění nohou a nehtů,jímž údajně trpí 25 % lidí,nemá s lupenkou moc společného.Na nohy užívám Mast a roztok BATRAFEN,ale pokrok moc velký není.Lupenka v té souvislosti je jiná choroba a je nevyléčitelná.Pouze se vhodnými postupy její průběh pro pacienta tlumí.
JABRAKA
doplněno 06.11.09 18:29:Na lupenku zase doporučují lékaři masti s kortikosteroidy.
JB
Jo kortikoidy je pekne svinstvo,tim je lepe si nezacinat.Taky je pravda,ze podebrane nehty je neco jineho,ale budu trochu oponovat,protoze vim,ze se to rybickama da vylecit uplne.Kuze nejdriv zrudne,ale pak to postupne svetla,loupe a nakonec zustanou jen jakoby svetle fleky,ale lupenka je fuc.
Staci si dat do hledacku Doktor Ryba ci Garra rufa.Ja jsem tomu taky neverila,ale vysledky jsou velmi dobre,pouze kdo ma krvave praskliny,ty se asi musi nejdriv zalecit.jsem teoretik,ale stranky mi presvedcily,ze je to pravda.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.