Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Láska na dálku

Od: terezie* odpovědí: 8 změna:

dobrý den,seznamila jsem se s klukem je mu 23 mě 26 ,je rozumný,milý,proste fajn.:) píšeme si voláme si..videly sme se dvakrát..dojede až za týden ,pracuje v zahraniči,ma dluhy a chce i nadále protože tam ma slušný peníze,chce aby proste už nejak mysli dopředu na budoucnost...a přijde mi že me v ni chce taky..píše tak jako by proste mam pocit že se mu libim,vlastne to vim,jde to poznat..kdyby náhodou neco mezi náma vzniklo po dobu co bude doma 3 týdny asi a zas odjede na cca 2 mesice..myslíte že to muže fungovat? nikdy sem nemela vztah na dálku takto,poradte prosím jak to ustát:/

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, a můžete něco ztratit tím, že to zkusíte? Myslím, že nemůžete - můžete třeba získat. V dnešní době internetu je i pojem dálka relativní, resp. kontakt je možný stále (i když není osobní). Pokud to bude "fungovat" při osobním setkání, tak to zkuste. Dříve u nás chodili chlapci na vojnu na dva roky a také vztah vydržel (ovšem, ne vždy). Jestli netrpíte syndromem "prázdné postele", tak to vydržíte. Zdravím!

haf

Zaujala me zminka o jeho dluzich, tak hlavne mu nepujcujte penize, i kdyby jste si padli do oka a byl sebevetsi sympatak, nesmite ztratit rozum. Je zvlastni, ze sve dluhy diskutuje jeste pred tim, nez se vic poznate, je to podezrele, nemusi to byt figl, ale muze, takze pozor!

terezie*
hodnocení

Ne,to on dluhy skoro ma splacene a ja mu nepujcim zas tolik se nezname..nejsem hloupa... Jen tonchce delat dal,pac mysli na rodinu uz dopredu tak proto,chce pry lepsi hudoucnost pro deti atd... A auto chce opravit,proto...tak zkusit muzu no,ma dojet za tyden a pise mi ze senuz tesi a bude mi venovat svuj cas..tak uvidim co z toho bude no.=)

lll*
hodnocení

0x

23 a 26? Těžko říct, sex na dálku taky jde, ale neni to ono.

terezie*
hodnocení

Co je na veku divnyho? Vek neresime vubec...neresim tu sex ale..

pohanka*
hodnocení

0x

Buďte opatrná, nelíbí se mi to.

23 let a zadlužený, no je mladý, každý musí hned všechno mít. Již se svěřil, jak vznikly a za co?

Výstražné světýlko zablikalo u rozbitého auta. Pokud má dluhy, pracuje mimo republiku, nebylo by lepší se auta zbavit a neživit ho?

Nehraje na Vaše city s autem na opravu?

Možná si spočítal, jste starší, že Vám již půjde o vážný vztah a budete chtít kluka, který mluví rozumně o rodině a plánuje co a jak. Aby Vás na to nenachytal.

Musíte se lépe poznat. Za 3 týdny by to mělo jít. Musíte poznat jeho rodinu, kde bydlí, jeho příbuzné, jejich styl života. Je dobré vědět, jestli pracují, byt, či dům není zanedbaný. Pokud se bude vymlouvat, tak se třeba jen podívat na bydlení z ulice, nemusíte hned do rodiny. Vím, že to je brzy, ale když si budete 2-3 další měsíce jenom dopisovat a volat, tak přece jenom, abyste měla trošku náskok a neztratila zbytečně čas.

Určitě nepůjčovat žádné peníze, pokud nějaké máte, zaplaťte večeři, kávu, víno, kino, ale hotové bych nedávala.

Moje rady jsou jenom k praktické stránce, k lásce je to těžké. To chce opravdu poznat více jeho minulost a povahu.

Tak jenom opatrnosti nebývá nikdy dost. Hlavně pozor na neustálé stýskání, žalování, obviňování druhých, aby nebyla jenom samá sebelítost. Pokud po Vás nebude chtít vůbec žádné peníze, neřekne si o nic, tak potom klobouk dolů. Vy mu je ovšem také nenabízejte, tak dobře se zase neznáte.

terezie*
hodnocení

No , takto, mel slecnu,mely najem.koupily si auto,postel drahou nebo co,a bylo psany vse na nej... Zavodi tak si chce spravit to auto, a barak po rodici dat do kupy.. Myslim ze chce abCh sla k nemu nekdy.. Pry az bude doma ,tak me bude mit furt na krku,pisem si totiz ze uz se nav sebe tesime. .uvidim co bude no..on podle toho co pise nebo mi vykladal v telefonu ze me ma rad ze to tak ma a te vi ze je to ns mw rychly.. Tak mu verim,snazi se aby to neskoncilo,kdz se nevidame...

pohanka*

To je dost drahý koníček, ta auta.

Uvidíte, zatím plánuje. Jinak, když koupí auto a musí si půjčit, tak nemá cenu kupovat drahou postel a půjčovat si ještě na ni. Časem na to přijdete, anebo alespoň on je již poučený.

Chybami se člověk učí. Máte život před sebou, tak uvidíte, jak si budete rozumět. Každý jsme nějak začínali a učili se za pochodu. A jestli vám vztah na dálku vydrží, nebo ne, záleží na vašich vlastnostech, inteligenci, morálních vlastnostech, trpělivosti, důvěře, komunikaci.

Hlavně nezačínat vážný vztah s dluhy, nejdříve, ať si všechno poplatí. Potom svatba, bydlení, děti. Tak, jak to bylo dříve.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]