Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Je mi 62let a mám problémy s pocením. Byl jsem u doktorky a poslala mne na odběry krve ohledně štítné žlázy. Odběry byly v pořádku. V noci není to pravidelně se potím na hlavě. Při chuzi 1km a více se potím hodně. V práci již nejsem žádná fyzická námaha již není jsem v předčasném duchodu. Mužete poradit? Děkuji.
Jak se stravujete? Jaký máte pitný režim? Kouříte? Pijete alkohol? Trpíte stresy? Nadváha?
To jsou důležité faktory pro nadměrné pocení.
___
Napište nám,pokusíme se posunout dále
Děkuji za doplnění.
A jsme doma...Máte nadváhu a ta pocení způsobuje ve většině případů.Musíte se začít zdravě stravovat,zhubnete a pocení zmizí.
Ještě doplním,je jaro,vyčistěte si tzv.orgány,krev.Kupte si ostropestřec mariánský,nejlépe kapky.Úžasný detox a čistič jater,ledvin,slinivky.
___
Až vyraší první kopřivy,vařte si z nich čaj.3x denně šálek.Pokud nemáte kde,kupte si kopřivový čaj v lékárně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.