Chtel bych pomoct chtel bych smartwatch rikal jsem to rodicum a oni ze to vyresime pak a ted kdyz se jich zeptam jestli mi je koupi tak se dockam jen ignorace cela rodina krome me ma smartwatch.
Rodiče (a kohokoliv jiného) přesvědčíš úplně stejným způsobem, jako by oni přesvědčili tebe udělat něco, co udělat nechceš. [Neznám žádný způsob, jak člověka, který nechce něco udělat, přesvědčit, aby to udělal.]
Znám jen 2 typy lidí, kteří si obdobný výrobek koupí. Ten první je stále na příjmu, neustále volá a píše spolupracovníkům do firmy, ten druhý ho pořídí, protože chce být in, cool a free, protože je možná duševní chudáček a sám o sobě nedokáže nikoho zaujmout. Radu mám následující: Počkejte na vánoce nebo narozeniny a přejte si je jako dárek. Nebo, pokud můžete, jděte na brigádu a peníze si vydělejte prací. Možná časem zjistíte, že funkce typu krokoměr, stopky využijete jen v případě aktivního sportovního tréningu a na ostatní stačí udělat pohyb navíc a podívat se na mobil.
Jak jsi starý? K čemu tu věc potřebuješ? Nechceš ji jen proto, že ji mají "všichni"? Máš pocit, že jsi udělal všechno, aby sis ji zasloužil? Tví rodiče na ni mají? A myslí si, že ji potřebuješ, že bys ji měl mít?
Klasická odpověď: když bude mít celá rodina na rameni exkrement budeš ho tam chtít taky? Dá se bez nich žít? Věř že za pár dní tě omrzí. Pořád nabíjet a na hraní to neni.
Potřebnost všeho možného řeším se synem často. V 7. třídě je to neustále: oni mají tohle a tamto. Chvíli trvá než to pochopí, ale daří se. Facebook měl týden a přišel na to, že jsem měl pravdu. Tel.to samé. Má 3 roky starý po mně. Na co v 7.třídě tel.za 15tis.jako druzí nepochopim. Nauč se hodnotit potřebnost, dost ti to v životě pomůže.
Pokud na to mají finance tak jedině svým VZORNÝM chováním,prospěchem atd.Pokud na to nejsou peníze tak stejně jako v 1.případě + vyděláním peněz (dle věku) brigádami,sběrem druhotných surovin atd možností je vícero.Nikdy ne přemlouváním a ukecáváním!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.