Nejste přihlášen/a.
Chtel bych pomoct chtel bych smartwatch rikal jsem to rodicum a oni ze to vyresime pak a ted kdyz se jich zeptam jestli mi je koupi tak se dockam jen ignorace cela rodina krome me ma smartwatch.
7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení
vilik*
1x
Znám jen 2 typy lidí, kteří si obdobný výrobek koupí. Ten první je stále na příjmu, neustále volá a píše spolupracovníkům do firmy, ten druhý ho pořídí, protože chce být in, cool a free, protože je možná duševní chudáček a sám o sobě nedokáže nikoho zaujmout.
Radu mám následující: Počkejte na vánoce nebo narozeniny a přejte si je jako dárek. Nebo, pokud můžete, jděte na brigádu a peníze si vydělejte prací.
Možná časem zjistíte, že funkce typu krokoměr, stopky využijete jen v případě aktivního sportovního tréningu a na ostatní stačí udělat pohyb navíc a podívat se na mobil.
Radu mám následující: Počkejte na vánoce nebo narozeniny a přejte si je jako dárek. Nebo, pokud můžete, jděte na brigádu a peníze si vydělejte prací.
Možná časem zjistíte, že funkce typu krokoměr, stopky využijete jen v případě aktivního sportovního tréningu a na ostatní stačí udělat pohyb navíc a podívat se na mobil.
fugass*
0x
Potřebnost všeho možného řeším se synem často. V 7. třídě je to neustále: oni mají tohle a tamto. Chvíli trvá než to pochopí, ale daří se. Facebook měl týden a přišel na to, že jsem měl pravdu. Tel.to samé. Má 3 roky starý po mně. Na co v 7.třídě tel.za 15tis.jako druzí nepochopim. Nauč se hodnotit potřebnost, dost ti to v životě pomůže.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]