Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Testosteron u žen problémy s chloupky,vlasy

Od: julie* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, zajímalo by mě jak snížit přirozeně testosteron u žen když je mírně zvýšený (potvrzeno). Hormonální léčba v mém případě nepřipadá v úvahu- riziko cévních nemocí,embolie... Napadlo mě jestli by např. pomohly nějaké bylinky nebo může hladinu snížit fyz. aktivita, pravidelné cvičení? mám problémy s řídšími vlasy a naopak chlupy v obličeji nejvíc na bradě, trochu tváře. Jsem jinak moc hezká,postava i tvář a tohle mě ničí :(( Je mi 28, mám to tak 8 let, je možné že se po 30tce něco samo srovná, nebo spíš zhorší? Moje máma to má taky ale měla později, a já to víc asi furt škubu tak je toho i víc :( Např. laseru nějak nevěřím ale možná to zkusím protože jinnou možnost nevidím

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

medicopter
hodnocení

1x

Bylinky tohle rozhodně nevyřeší a léky mají tolik nežádoucích účinků, že se to prostě nevyplatí. Věkem testosteronu spíše přibývá, takže zlepšování bych nečekal. Je dobré, smířit se s tím al, to Vám jistě doktor řekl, když jste s ním probrala krevní rozbor. Pokud jste hezká, nevím co vlastně řešíte. Hodně TST, znamená, že jste veselá v rozkroku a to muž ocení jistě více, než o pár chlupů víc na hlavě

iz*
hodnocení

0x

Řešit s lékaři! Bylinky nepomohou. A experimentovat s hormony se (pokud vím) ještě nikomu nevyplatilo...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]