Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
chci se zeptat, je prodej látek, které si nechávám tisknout v tiskárně podle mých návrhů výrobou a nebo jde o maloobchod? Návrhy dělám já, ale tisk provádí fyzicky v tiskárně (na tkaniny z vlastní nabídky, tj. já dodám jen data pro tisk), od které následně látky kupuji. Je to tedy bráno jako prodej vlastních výrobků nebo to už patří pod maloobchod?
Děkuji
Zdravím,
na vašem místě bych neexperimentoval (ony ty pokuty nejsou malé) a zašel bych na FÚ, kde bych se zeptal.
Taky jsem neměl v některých věcech úplně jasno, takže jsem šel na mně příslušný FÚ. Zde jsme dostal info, že zrovna je v jedná z kanceláří pracovník z krajského FÚ (či jak se ten úřad jmenuje) a že mi poradí. Stalo se - poradil mi, nic mne to nestálo (rada zdarma). Jinak ještě existuje možnost nechat si od FÚ vypracovat odborné posouzení podle údajů, které jim dáte (u vás to, co píšete zde), jejich vyjádření je sice právně závazné (ručí za to), ale stojí to 1.000,-Kč.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.