Nejste přihlášen/a.
paw. Já se domnívám, že konsolidace je právě pro tazatelku příznivější. Tam se vlastně počítá pouze s novou, konsolidovanou splátkou. Kdežto když si bude brát nový spotřebák, tak se nevejde do příjmu. Někdy se to řeší i tak, že si člověk půjčí krátkodobou, nebankovní půjčku (nebo v rodině), nevýhodný úvěr se vyplatí a vezme se nový. Ale musí být JISTOTA, že se nový úvěr získá, aby se člověk nedostal do ještě větších finančních problémů
Ony všechny banky bývají štedré, ale obyčejně jen v reklamách pro blbé. Když dojde na lámání chleba, tak se klient obyčejně diví. Osobně moje kritérium pro výběr banky je, kolik má fyzických poboček (nepočítám ty někde v nákupních centrech). Sám jsem u Moneta bank (nejde mně to přes pusu - byla to GE Money bank - to přejmenování taky nechápu). Docela uznávám FIO, a pak klasicky ČS.
K čemu vám je tisíc poboček po celé republice, když dnešní době si vše řešíte z domova nebo jdete maximálně do té své jedné pobočky. V čem je pobočka v nakupním centrů pro váš jiná než ty, co jsou mimo obchodní centrum?
Jinak pracoval jsem na pobočce jak v Equa bank, tak i v České spořitelně a to, za co vše si nechala spořitelna platit, bylo opravdu směšné. To byl i jeden z důvodů, proč jsem odešel, neměl jsem motivaci nabízet něco, o čem jsem věděl, že je pro většinu lidí zbytečně předražené.
A taková re-půjčka od Equa bank je opravdu výhodná a člověk na ní někdě dokáže ušetři velké peníze, takže bych tazateli určitě doporučil tam jít to zkusit.
Nevýhodné půjčky s úroky v tisících procent ročně a drakonické pokuty za sebemenší opoždění v platbě nezmizely. Úvěroví predátoři přišli na způsob, jak obejít nový zákon...
Finta má pro lidi, kteří takovou nabídku využijí a nezvládnou splácet, hrozivé důsledky...
Více viz: byznys.lidovky.cz/...
Takže nejde ani tak o to, kde Vám dají půjčku, ale jestli další půjčkou nespadnete do ještě horší situace.
Nežádejte u jiných bank půjčku,ale zkuste se u nich zeptat na ,,refinancování,,půjčky. Oni ji zaplatí za vás a budete pak splácet jim za jejich podmínek a určitě to vyjde levněji než u Home Kredit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.