Nejste přihlášen/a.
Přeji příjemný den..třeba mi někdo poradíte..
. Rozhoduji se mezi dvěma kluky. Ani u jednoho z nich si neumím představit, že bych s ním přerušila kontakt. Podle jakých kritérií byste se rozhodovali vy?
0x
Vzhledem k tomu, že neuvádíš skoro žádné informace, tak jsem schopná pouze obecně říct, že já osobně bych se dívala především a zejména na to, jaký by asi byl ten mužský jednou táta, jestli by byl založením pro rodinu, jestli se moje životní hodnoty a priority shodují s těmi jeho a pak taky na to, jestli má dobrý a zdravý vztah má ke své matce. Ne nadarmo se říká, že tak se jednou chlapi chovají ke svým manželkám.
0x
Nevím jak jsi stará. Až si uvědomíš, že je třeba uvažovat o životě, o tom jaký si to uděláš, takový to máš, přestaneš se životem flirtovat, ale žít ho i pro někoho, začneš si uvědomovat, jestli si dovedeš představit partnera za mnoho let spolu a také jako otce svých dětí. A pak ti bude pár věcí jasnějších. A už takovou otázku nepoložíš.
A teď ti to tvé rozhodování pokusím usnadnit. O kterého z nich se můžeš s důvěrou opřít, spolehnout se na něho. A kdyby se nečekaně stalo a ty otěhotněla, jak se zachová každý z nich? ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.