Nejste přihlášen/a.
Přeji příjemný den..třeba mi někdo poradíte... Rozhoduji se mezi dvěma kluky. Ani u jednoho z nich si neumím představit, že bych s ním přerušila kontakt. Podle jakých kritérií byste se rozhodovali vy?
Vzhledem k tomu, že neuvádíš skoro žádné informace, tak jsem schopná pouze obecně říct, že já osobně bych se dívala především a zejména na to, jaký by asi byl ten mužský jednou táta, jestli by byl založením pro rodinu, jestli se moje životní hodnoty a priority shodují s těmi jeho a pak taky na to, jestli má dobrý a zdravý vztah má ke své matce. Ne nadarmo se říká, že tak se jednou chlapi chovají ke svým manželkám.
Nevím jak jsi stará. Až si uvědomíš, že je třeba uvažovat o životě, o tom jaký si to uděláš, takový to máš, přestaneš se životem flirtovat, ale žít ho i pro někoho, začneš si uvědomovat, jestli si dovedeš představit partnera za mnoho let spolu a také jako otce svých dětí. A pak ti bude pár věcí jasnějších. A už takovou otázku nepoložíš. A teď ti to tvé rozhodování pokusím usnadnit. O kterého z nich se můžeš s důvěrou opřít, spolehnout se na něho. A kdyby se nečekaně stalo a ty otěhotněla, jak se zachová každý z nich?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.