Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Nevím jestli je dneska nějaký výpadek, nebo co to je. Za prvé se nemohu vůbec dostat na další stránky svých objednávek. Vidím jenom jednu stránku a když kliknu na č.2, nebo na šipku pokračovat, nic se neděje. Ráno to šlo v pohodě. Také jsem zkusila kliknout na tlačítko "sledovat zásilku" po pravé straně a nic. Nejde to otevřít. Ani u jedné objednávky. Mám celkem 25 objednávek a zobrazuje se mi jich pouze 10 a dál se nedostanu. Dokonce nejde otevřít ani protvrzení o dodávce balíčku. Ještě se mi to nestalo, tak nevím jestli je problém u mne, nebo jestli je nějaký problém u nich. A co bych v tom případě mohla udělat, abych to odblokovala. Jinak všechno funguje. Děkuji za pomoc, jestli to někdo ví.
Omlouvám se šlo o AliExpress. Už jsem to vyřešila. Nefunguje francouzská služba. V anglické verzi to jde normálně. V té Francii se to asi všechno nějak hroutí...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.