Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pozdě zaplacená faktura O2

Od: navstevnik odpovědí: 6 změna:

Máte někdo zkušenost s pozdě zaplacenou fakturou u O2? FA jsem proplácel ještě před datem splatnosti, které je dneska. Tím, že jsem ji proplácel před víkendem, tak mi ještě nepřišla informace smskou o zaplacení a platba ještě asi nedorazila. Víte někdo jak O2 postupuje? Můžu z toho mít nějaký problém?

Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ohneta*
hodnocení

3x

Pokud jste platil v pátek, tak platbu dostali nejspíš už dnes. SMS o uhrazení můžou dojít klidně i den po obdržení platby, tohle bych vůbec neřešil.

hodnocení

1x

buďte v klidu, problém až za řadu dní nastává, pokud vám pošlou upomínku (byť jen emailem) - tu si totiž mastně účtujou (snad existuje i nějaká varovná předupomínka, která je pořád zadarmo)
(jinak můj názor na základě trpkých (a opakovaných, že já blbec neměl dost dřív) zkušeností: od O2 pokud možno co nejrychleji pryč...)

navstevnik
hodnocení

Souhlasím. Bohužel jsem blbec a mám u nich podepsanou smlouvu na dva roky, takže to budu muset vydržet dokud neskončí.

sebod*
hodnocení

0x

Jak píše ohneta. Buďte v klidu. Teda jestli jste třeba nepopletl číslo účtu.

cesmina*
hodnocení

0x

Nic se neděje.Mě chodí informace e-mailem a také to není hned druhý den.O jeden den déle to není tak hrozné.

jabraka*
hodnocení

0x

Dokonce jsem jednou zapoměl na platbu faktury,do 14 dní jsem dostal upomínku,Dnes mám avízo ne poštou , ale e-mailem,takže nezapomenu.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]