Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Z Pardubic do Osvětimi na exkurzi

Od: mike007® odpovědí: 3 změna:

Ahoj všem,

rád bych se letos zajel podívat na exkurzi do Osvětimi, ale ať gůůglím jak gůůglím, nepodařilo se mi najít žádnou cestovku, která by nabízela zájezd přímo z Pardubic nebo se zastávkou v Pardubicích. Nevíte prosím o nečem? Nerad bych se táhnul do Prahy nebo Brna. Cestovky většinou plánují odjezdy a příjezdy hodně pozdě nebo dokonce i v nočních hodinách a to by bylo pro mě velmi komplikované.

Díky moc za případné tipy.

Mike

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

bambula*
hodnocení

0x

Kolega jezdil CK Europatot Frýdek Místek, nástup v Olomouci

hodnocení

0x
Jezdil tam hradecký Ck Kalousek ale koukám, že má na webu poznámku, že zájezdy do téhle drstinace už nenabízí . Myslím ale že kdybys se na na ně obrátil, poradí ti nějakou konkurenční cestovku.

hodnocení

0x

Jela jsem tam minulou sobotu s CK2, nástup v Poděbradech. To je tuším z Pardubic nějakých 60km. Já jsem jela do Poděbrad z Kláštera n/jiz., tak jsem to měla podobné. Nástup byl v 6:40 a zpátky k autu jsme přijeli po půl jedenácté v noci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]