Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nutridrink jouice style expirace 3/2017

Od: dotaz* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,

Piju nutridrink jouice style viz odkaz http://www. Vyzivavnemoci. Cz/produkty/nutridrink-juice-style-4. Našla jsem lékárnu, kde za zvýhodněnou cenu prodávají tento nutrák, ale s expirací 3/2017. Myslíte, že si mám objednat s tím, že bych je nejpozději dodubna vypila? Nestane se mi nic, když je budu pít měsíc po expiraci? Díky za radu.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Proč ho pijete? V čem vám pomáhá?

doplněno 10.03.17 16:38:

Děkuji za vysvětlení. Určitě se nic nestane. Kdyby bylo zkažené, poznáte to na chuti a to by mohlo působit projímavě, ale jinak vůbec nic se nestane. ;)

dotaz*
hodnocení

Potřebovala jsem přibrat, díky pití nutráků (jeden denně jako svačina) za měsíc jsem se dostala z váhy 46 až 47 kg na 165 cm na 49 kg na 165 cm. Stále je to málo (váha), ale vidím výsledky. A myslíte, že když ho vypiju do dubna nejpozději, že se mi nic nestane?

doplněno 10.03.17 16:43:

Taky děkuji za ujištění a uklidnění, objednala jsem si jich tolik, abych to dopila cca v půlce dubna, tak snad to bude OK.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]