Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V levé dlani cítím věci studenější

Od: marek1 odpovědí: 4 změna:

Měl jsem zlomeninu posledního článku 4. prstu na levé ruce. Nosil jsem 4 týdny dlahu, ruku jsem vůbec nepoužíval. Teď mi byla dlaha sundána s tím, že to není ještě zcela zahojené, ale můžu to rozhýbávat a za 14 dní na kontrolu. No ale jak zase začínám osahávat různé věci tak cítím, že v levé dlani se mi jeví věci studenější než v pravé. (příklad : vezmu příbor a vidlička se zdá chladnější.. Nevíte čím to může být?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Ruka, která nebyla používaná, byla nepohyblivá, má jiné zásobování krví a jiné čití. Tedy cítění. Až se ruka dostane do normálu, všechno bude, jak má být. Neboj! ;)

radajz*
hodnocení

0x

A do které ruky bereš ty věci, jako první?

marek1
hodnocení

To je jedno, kdyz treba obemi dlanemi obejmu pet lahev, v leve dlani citim vetsi chlad. Ale snad se to vrati k normalu jak se psalo nize.

rv*
hodnocení

0x

Třeba máš následkem úrazu a jeho léčení levou ruku teplejší, než pravou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]