Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dasen pres zub

Od: qwertyu odpovědí: 2 změna:
dobry den, mam takovy problem ohledne zubu, jde o to, ze mi jde pres spodni zadni zub dasen pres nej asi do poloviny zubu, jinde mi normalne dasen konci pred zubem, ale u toho zubu ne. Je to takhle normalni, ze se to takhle preroste nebo je to nejaky akutni problem?

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

vilik*
hodnocení

0x
Akutní problém by to byl, kdyby vás to bolelo či způsobovalo jiné obtíže.
Chodíte jistě na pravidelné preventivní prohlídky. Tak se příště lékaře přímo zeptejte.

figurek*
hodnocení

0x

Jestli nic necítíte a nic ničemu nevadí, pak žádný problém nemáte.

Problém nastavá ve chvíli, kdy dáseň oteče a začne bolet. Vy si to bolavé místo pochopitelně pořádně rozvrtáte a to pak bolí ještě víc a víc, bolest trvá celé dny a nemizí a nemizí.

Řešení vypadá tak, že se vezme skalpel a nůžky a dáseň se obstřihne. No prostě paráda a nezapomenutelný zážitek.

Tohle mi dělala levá dolní osmička. Dáseň mi obstřihovali dvakrát, což mi úplně stačilo a úplně zdravá osmička musela ven.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]