Nejste přihlášen/a.
Zdravím , docela mě zaujalo zaměstnáni ve společnosti Adient - montování sedaček , v inzerci píší po zapracování 24 - 27 000 Kč měsíčně ( hrubého ) , takže nástupní bude asi kolem 20 000 Kč hrubého + po zkušební době mají hodně benefitů , bonusy , příplatky za přítomnost , osob ohodnocení atd , chci se zeptat , pokud tam někdo pracuje , kolik měsíčně čistého tak asi má , samozřejmě po zkušební době , kdy už má nárok na osobní atd.
Z původních zaměstnání vím , že po zapracování , když jsem měl např. ve smlouvě 19 000 hrubého , že mi chodilo čistého +- 19 - 20 000 Kč měsíčně. Díky.
Čistý výdělek nelze dost dobře porovnávat s čistým příjmem někoho dalšího, protože každý může mít jinou výši osobního ohodnocení, uplatňovat jiné slevy, ...
Z hrubé mzdy 24.000 Kč byste měl 18.606 čistého a z částky 27.000 hrubého byste bral 20.673 čistého → za předpokladu, že nemáte děti a uplatňujete pouze základní slevu na poplatníka.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.