Vyber si některou z těchto technik: www.specnaz.cz/index.php?id_sekce=1000&id_blok=3000&id_polozka=4000&unid=3f09b17e0db7d
honzek11*
Dik kamo za radu to je dobrej typ akorat ze nevym kde ty chlapy mam naverbovat protoze ja se to proste nemuzu naucit .Nemate nekdo nejakou jinou variantu?
tesyk*
Proč jí hnedka zabíjet? Zkus jí nabídnout ostatním. Třeba si jí ještě někdo rád koupí.(Tedy mimo mě)
Hele mam dalsi moznost, zkus ji prodat do kafilerie.
honzek11*
Ha Ha dobrej napad akorat ze tam ji nevemou us sem to skousel!:P
vasil*
to nevím, ale byla bych ráda, kdyby mi někdo řekl o tom amarylu, jak se zařezávají listy, vložila jsem dotaz a byl mi odmítnut a poraďte mi, jak mám zadat správně dotaz, jsem od dneška nová, zdravím všechny a děkuji,vasil.
Co takhle nějakou fotku? Aby bylo jasné co se tu má vlastně odstranit.
honzek11*
to nejde ten kdyby se to dozvedel tak bych to asi nerozdejchal ten by mi ali zatopil a zadnou nemam .Snad mas predstavivost ne podle popisu si to de predstavit
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.