Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Scratchovani - DJing

Od: wzcom odpovědí: 6 změna:
Zdrawim, chtel jsem se zeptat, jestli ma nekdo zkusenosti z tohoto oboru (DJing) a jestli by mi mohl doporucit jaky gramofon,mixpult atd by byly vhodne pro zacatecnika ale zas aby za neco staly a dale jestli neni nejaka"DJskola"nebo tak neco. Pak naky rady, tipy, triky atd... predem dik za vsechny odpovedi.. ;))

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

miljan*
hodnocení

0x
Nevím co to je,ale stačí dát do www.google.com/search?hl=cs&q=djing&btnG=Vyhledat+Googlem&lr=lang_cs
a je to na světě.
ondy.webz.cz/home.html
www.deejays.cz/clanek.php?clanek=105
www.djmix.cz/
atd.,atd.,ani jsem netušil,že na takovou ptákovinu existuje tolik stránek,chce to více vlastní iniciativy.
miljan*
www.djmix.cz/index.php?pg=r-art&id=61&app=r3
www.google.com/search?hl=cs&lr=lang_cs&q=djing&as_q=scratching&btnG=Hledat+ve+v%C3%BDsledc%C3%ADch
miljan*
Fuj,pěkný stránky,až na tu reklamu,všiml jsem si pozdě.Nějak se oteplilo.Brrrrrrrrr...
wzcom
no, ja jsem si samozrejme este pred polozenim dotazu nasel veetsinu techto stranek de mi spis konkretne o nekoho kdo se tomu venuje a chtel by poradit... kazdopadne dik..
miljan*
Na těch stránkách se dá navázat kontakt s lidmi stejného zájmu,je tam diskusní forum a dokonce bazar.Tady bude asi minimum zájemců,vzhledem k tomu,že se nikdo dlouho neozval.
PF 2005
wzcom
jj, to je pravda, jen sem to chtel zkusit, tak dik... PF2005!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]