Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Komplexní doplňky stravy

Od: zed odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

1. co by jste mi doporučily za doplněk stravy který v sobě obsahuje 100% denní dávky, většiny důležitých látek?

2. nějaký přípravek který dokáže odstranit křupání v kloubech?

Poprosím o vaši zkušenost, upřednostnil bych jednu tobolku než do sebe sypat např 10 tobolek...

Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na klouby je toho plno, nejlépe váom poradív lékárě. A ten první, nechápu, ,jak to myslíte denní dávky, to myslíte denně jednu tabletku, spousta doplňků se užívá jedna tableta denně, n a co to chcete nebo to snad má nahradit celodenní stravu

zed
hodnocení

zdravím, ale jo lekař mi říkal kondro400 ale to je fakt pro bohatý... a to první jsem myslel jakože že ne zvlášt, tzn např C, pak B,, pak horčík, pak zinek, atd za chvíli je to 10 tobolek a některé se ješte berou třeba 1-3 ks . Zkratka pak aby člověk polkl 20 tablet po ránu... to není něco na zpusob vše v jednom balení...

liska*
hodnocení

1x

Pokud máme ve stravě bílkoviny a sacharidy /jako maso a běžnou přílohu/ napadá mne : Melasa . Ta má v sobě snad všechny minerály. Pak bych to doplnila o avokádo, Omega 3 čili rybí tuk, klíčky třeba z fazolek mungo, ananas, česnek, ořechy, list. zeleninu, jáhly, červené hrozny, kyselé zelí, hokkaido, petržel nať, luštěniny ... toho je moc. Teď ty novější Quinoa a Chia semínka.Jsou nabité minerály, mají dost cenných bílkovin, ale otázka je, jak sednou Evropanovi.Tak pomalu v menších dávkách.

A na ty klouby. Důležité je, aby chrupavka byla celistvá, ne už rozvlákněná a místy vydřená. Taková ještě dokáže přijímat kloubní preparáty. Želatinu máte i v ovarové vepř.kůži nebo gumových medvídcích. Ortopedi často předepisují Flexove / tablety/. Ale jen málokomu sednou. Někoho tlačí v žaludku, jiný se z nich osype. Jsou vyrobeny s korýšů. Jedno je třeba říct, že je nutné tyhle kloubní preparáty jíst dlouhodobě. Měsíce. Už jen změna životosprávy, aniž byste bral přípravek na klouby, dovede jejich stav zlepšit. Taky které klouby. Na kolena mají více vliv ledviny a naopak, takže pít a pít čistou vodu i urolog. čaj. Na kyčle játra - žlučník. Omezit smažená jídla, uzeniny, paštiky, chipsy, zákusky, tavené sýry, majonézy.

doplněno 05.03.17 23:43:

Jestli chcete úplnou náhradu za oběd, tak pro lidi, co nemohou např. kousat existuje tekutý Nutridrink v plast. lahvičce.. Bílkovina je mléčná, což někomu vadí. Přidány vitamíny a minerály, celé spektrum. Cena kolem 60kč asi za 2 nebo 2,5? deci. Většinou jsou sladké příjemné příchutě. Já po tom měla brzy hlad.

hodnocení

0x

Není strava lepší,než doplněk? Máte důvod nejíst normální stravu? Pokud jde o klouby - přípravky, které znáte z reklamy jsou k ničemu. Ale s největší pravděpodobností Vašim kloubům nic není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]