Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sňatek s cizinkou

Od: lhotka odpovědí: 4 změna:
Zdravím,Co všechno potřebuju ke svatbě s cizinkou?,je možné abychom se vzaly v zahraničí nebo v Praze ikdyž cizinka žije semnou v bytě kde po svatbě bude mít trvalou adresu v Praze v dokladech jinak ve své rodné zemi má stale občanství,o rodilé občanství se po svatbě nechce nikdy vzdát,v praze pracuje pro zahraniční firmu na pracovní vízum,mohla by mít dvojí občanství děkuji za info. P.S. Mohla by Cizinka příjmout moje příjmení nebo já její příjmení nebo si ponechaly každý svoje příjmení nebo aby měla moje i svoje příjmení. Je tu někdo kdo má zkušenost s manželstvím s cizincem a dvojím občanstvím. Upozornuji že se nejedná o snatkový podvod ! Dekuji za rady.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

No, dvě ženy se tady u nás zatím vzít nemůžou, pouze uzavřít registrované partnerství.

haf

Spravna poznamka, podle psani pricesti minuleho s "y" na konci bych taky predpokladal, ze jde o dve zeny *ee*

hodnocení

0x
Protože zrovna nemám u sebe věšteckou kouli, abych zjistil, jestli je cizinka slovenka, nebo mexičanka, doporučuji navštívit matriku. Tam to vše řeší a podají relevantní informace k danému občanství a potřebných dokumentech.

veru*
hodnocení

0x
O své původní občanství se nemusí bát, jelikož sňatkem rozhodně automaticky naše občanství nezíská, ani trvalý pobyt.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]