Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nákup v klenot.tv

Od: ywett odpovědí: 9 změna:

Dobrý den,

včera tj. 2.3.2017 jsem ráno na klenot.tv objednala hodinky. Svědomí mi nedalo, tak jsem hledala nějaké recenze a s hrůzou jsem zjistila Vaše zkušenosti. Hned po poledni jsem telefonicky objednávku zrušila na zákaznické lince. Mluvila jsem s pánem, který také mluvil pochybným jazykem a sdělil mně, že objednávku ruší (dost nepříjemným tónem). Nicméně dnes ráno mně přišla SMS z PPL, že mně budou doručovat mezi 13 - 15 hod. balíček (hodinky). Volala jsem mu, že jsem objednávku zrušila, tak mně řekl, že mu mám poslat SMS zprávou, že balík odmítám z důvodu zrušení objednávky a on že balík pošle zpět na klenot.tv. Můj dotaz tedy zní, jestli mě nemůžou nijak postihovat? předem děkuji za odpověď, Ywett.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

0x

ne, nemůžou

ivana*

Já si myslím, že by po vás mohli vymáhat poštovné za vrácení zásilky (někdo to zaplatit musí) ale nevím to jistě. Záleží na tom, jak to má ta firma ošetřeno.

miroslavahajko
hodnocení

0x

Dobrý den,koupila jsem si z TV emporia nejaké údajně pozlacene šperky,ale upřímně po dvo týdnech v létě mi vše zčernalo.Nemá to ani punc ...i pozlacení má mít punc...je to podle mě v TV krásně naaranžované,ale realita je úplně jinde.Byla jsem hodně zklamaná...no už nikdy více.

Mají to krásně naaranžované,ale bohužel.

ivana*

Já jsem si u nich taky koupila pár věcí, a nemám s tím žádný problém. Šperky jsou stříbrné, mají punc pro stříbro 925 a nečernají. Mám je už půl roku a zatím nic nečerná. Jinak k těm vašim pozlaceným šperkům: co jsem si všimla, tak oni tam prodávají jenom zlaté 9karátové a nebo stříbrné, případně stříbrné pozlacené šperky, které pak musí mít punc pro stříbro, tedy 925. Zpracování mají velmi pěkné, ale prvotřídní kvalita to nebude.

annemari
Nakoupila jsem v tv klenot již vícekrát pro mé dcery.Vse bylo bez problému a moc se líbilo a hlavnější bylo kvalitní,tak nechápu proč je tolik špatných recenzí
Špek když se mi nelíbí vrátím ho, tak pošlou
Penize zpět je opuncovane vsea má certifikáty.nechapu proč lidé lžou že jsou vše šunty že se vše rozpadá.Vse je krásné a kvalitní
id

Reklama jak vyšitá. Odpověď se netýká otázky neboť píšete, že vracíte potraviny - špeky. *smich*

annemari
hodnocení

0x
Já opravdu ráda vybírám a mohu potvrdit, že jsou šperky moc pěkné a žádné šunty jak se zde píše.kdyz se něco nehodí bez problému proběhne výměna nebo vrácení peněz.

A vy jste znalkyně, nebo tak soudíte, protože se vám líbí?

hodnocení

0x

Předražené ,,šmuky,,někdo ten naživo pořad zaplatit musí,že?;)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]