Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Exekutori a predchozi majitel cisla

Od: eva3 odpovědí: 3 změna:
Ahoj vsem,
Volaji mi na me tel.cislo jakysi exekutori -mimo jine mi na to cislo chodi sms klice z me banky.
Exekitori hledaji nekoho, zrejme to byl predchozi majitel meho cisla.
Tak trochu paranoidni otazka...mam se bat o ucet kdyz je uveden v souvislosti s timto tel.cislem? Exekutori jsou vsemocny.ale nehledaji mou oso u nybrz predchoziho majitele toho cisla.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Co změnit číslo? Jinak není důvod k obavám.

tondac*
hodnocení

0x

To samé jsem měl s předplacenkou O2 u tehdy 8letého dítěte. Každou chvíli SMS hledající jakousi dlužnici, občas telefonát. Jednou od exekutora, podruhé od lichváře nebo banky. Dítě hovory z cizích čísel nepřijímalo, takže jsem s nimi většinou mluvil já. Jednou volal nepříjemný policejní komisař a chvíli mu trvalo než pochopil, že s ní nemáme nic společného.

Bylo to v takových vlnách, po půl roce jsem to vzdal, kredit jsme protelefonovali a kartu vyhodili.

iz*
hodnocení

0x

O účet se obávat nemusíte. Pokud vím, musí banky exekutorovi poskytnout informace pouze o účtech vedených na jméno povinného – dlužníka, nikoliv o účtech, vázaných k určitému tel. číslu...

Ale obávám se, že s číslem můžete mít problémy dál. Mohou se ozývat další věřitelé původního majitele. [Nechápu, že někdo nemyslel dříve, než začal "recyklovat tel. čísla".]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]